PROMO

Odaberite svoj idealni bicikl uz Intersport

Intersport (1)
Foto: Intersport
1/5
PR
Autor
PR članak
09.05.2013.
u 14:56

Nakamura, Genesis, Hello Kitty i Merida brendovi su koji su najzastupljeniji u ponudi Intersporta

Biciklizam se kroz nekoliko zadnjih godina transformirao u jedan od najpopularnijih sportova.

Pod sportom ne mislimo samo na sudionike Tour de Francea,po mnogima najteže utrke na svijetu,već i na Vaše rekreativne vožnje u obližnjem parku. Biciklizam razvija fizičku i psihičku izdržljivost,vraća nas prirodi te nas održava zdravima.

Intersport, prema neovisnom istraživanju vodeći hrvatski lanac trgovina sportskom opremom, odjećom i obućom, najboljeg omjera cijene i kvalitete proizvoda i usluga, za Vas je u sezoni 2013. osigurao široku ponudu bicikala, biciklističke odjeće i dodatne opreme koja će Vam omogućiti potpuno uživanje u ovom sportu.

Nakamura, Genesis, Hello Kitty i Merida su brendovi koji su najzastupljeniji u našoj ponudi.

„Kod odabira novog bicikla potrebno je znati koju vrstu vožnje preferirate, pa za terensku vožnju imamo nekoliko modela brdskih bicikala od kojih bi istaknuli  Nakamura Fusion i Emotion 40 kao modele „Intersport preporučuje“, tj. bicikl najboljeg omjera cijene i kvalitete.“

Ukoliko vaša vožnja uključuje većinom asfaltirane podloge preporučili bi Vam kvalitetan trekking bicikl Nakamura Platinum 40, također „Intersport preporučuje“ model.

Tu su još i cestovne jurilice,pravi gradski bicikli ali i velik izbor dječjih bicikala.

Ne smijemo zaboraviti dodatnu opremu koja uključuje skoro već obaveznu kacigu,naočale,biciklistički tekstil i ostale dodatke koji Vam vožnju čine zabavnijom i lakšom.

Stoga,prepustite se savjetu naših stručnih prodavača koji će Vam pomoći sa svakim pitanjem i nedoumicom, zapedalirajte i uživajte u prirodi i slobodi koju Vam daje vožnja bicikla.

INTERSPORT-SPORT SVIMA

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?