Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav preokret

Oduvijek je htjela postati policajka, a onda se zaljubila u zatvorenika: 'Sada sam čistačica i sretna sam'

TikTok
14.06.2024.
u 13:30

Sada su zajedno već nekoliko godina i imaju i dijete

Elisha Wallace je otkrila kako je odmalena htjela biti policajka, ali je posao iz snova napustila zbog kriminalca. Naime, Elisha se oglasila na društvenim mrežama kako bi podijelila svoju ljubavnu priču i to je ostavilo ljude zaprepaštenima. 

Kad je Elisha dobila posao iz snova, mislila je da ga je uspjela. No, nezadovoljna policijom prešla je u zatvorsku službu. Onda se sve promijenilo kada se zaljubila u zatvorenika. Elisha je odlučila napustiti svoj posao iz snova i umjesto toga postati čistačica, piše The Sun. 

VEZANI ČLANCI:

 "Zaljubila sam se u bivšeg zatvorenika i dobili smo dijete pa sam umjesto toga čistačica i provodim više vremena sa svojom obitelji", napisala je. Majka jednog djeteta je dalje rekla da se par nije upoznao kroz zatvorski sustav, već su se upoznali izvan posla samo tjedan dana nakon što je pušten i ubrzo su se zaljubili.

"Nisam znao tko je on dok nije izašao iz zatvora. Zajedno smo već nekoliko godina i imamo devetomjesečno dijete, a on je ovdje cijelo vrijeme", dodala je Elisha. Elisha priznaje da je njihova ljubavna priča bila neočekivana, ali je ne bi mijenjala ni za što.

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Posao zatvorske službe nije joj išao, pa se bolje snašla u ulozi čistačice. "Dobili smo našu djevojčicu i shvatila da smjene jednostavno ne funkcioniraju i nikada ne bih viđala našu kćer", objasnila je. Sada je par zajedno godinama i ne može biti sretniji sa svojom malom obitelji. Isječak podijeljen na njezinom TikTok računu @elishaawallace od tada je postao viralan s preko 255 tisuća pregleda i 8000 lajkova. Ljudi su brzo podijelili svoja mišljenja o ljubavnoj priči para.

 

"Pa to je eskaliralo na neočekivan način", napisao je netko. "Sreća uvijek dolazi prije karijere", napisao je drugi. U međuvremenu je netko dodao: "Ovo je vrsta sretnog završetka koji uživam vidjeti." 

Suprugu je pronašla djevojku koja izgleda poput nje: "To nam je spasilo brak!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije