DAROVI

Omotajte se u vrpcu ili darujte dragome – vlastite erotske slike!

'valentinovo03_nnn_ziv_03021'
''
08.02.2012.
u 12:45

Web-shop PokloniMe.hr donosi 10 najpoželjnijih darova ovog Valentinova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Iako mnogi slave Valentinovo cijele godine, ipak 14. veljače svatko voljenu osobu želi razveseliti prigodnim darom. Web-shop PokloniMe.hr, specijaliziran za personalizirane darove, ove se godine stvarno potrudio i donio popis 10 najboljih darova za Valentinovo. Među najromantičnijim idejama tako se našla zvijezda na nebu koju možete nazvati nečijim imenom. Žene neće odoljeti ni ružama pakiranim u luksuznim kutijama ili personaliziranoj čokoladi. Među najpoželjnijim darovima našle su se i kugla sa srcima te fotografijom, jastučnice za zaljubljene, večera u mraku za dvoje ili parcela na Mjesecu.

Muškarce će oduševiti personalizirani viski i dizajnerski stolac, ali ne toliko koliko vi umotani samo u svilenu vrpcu! One hrabre i pune samopouzdanja dragome će samo za njegove oči pokloniti vlastite erotske fotografije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije