teška prometna nesreća

Osmogodišnjak koji je nakon prerane smrti vraćen u život ispričao mami što je sve vidio u Raju

YouTube/ 700 Club Interactive
17.10.2024.
u 11:30

Liječnici su rekli Julie da, iako nisu imali velike nade, ako preživi, Landon možda više neće moći hodati, govoriti ili jesti.

Osmogodišnji dječak, koji je dvaput preminuo u prometnoj nesreći, podijelio je svoje iskustvo o onome što je vidio dok je bio ‘na nebu’.  Landon se 1997. godine vraćao kući iz crkve sa svojom majkom Julie i ocem Andyjem Kempom kada su doživjeli tešku prometnu nesreću. Otac je poginuo na mjestu, dok je Landon, prema riječima liječnika, dvaput klinički umro, piše LADBible

U videu Landon opisuje što je doživio tijekom tog iskustva. Nakon što je reanimiran i prebačen u bolnicu Carolinas Medical Center u Sjevernoj Karolini, njegova majka Julie prisjeća se tog tragičnog dana. ‘Posljednje što sam čula bio je njegov vrisak, a zatim nisam ništa vidjela, ni hitnu pomoć, ništa’, rekla je Julie za Christian Broadcasting Network.

VEZANI ČLANCI: 

Zbog teškog oštećenja automobila, spasilačke ekipe nisu mogle odmah vidjeti Landona. Njegovo tijelo pronašli su tek nakon što su primijetili njegovu cipelu. Kad su ga izvukli iz automobila, Landon nije disao, ali su odmah započeli s oživljavanjem i prebacili ga u bolnicu. Liječnici su rekli Julie da, iako nisu imali velike nade, ako preživi, Landon možda više neće moći hodati, govoriti ili jesti.

Čudom, Landon je preživio operaciju bez ikakvih oštećenja mozga. Godinama kasnije, počeo je dijeliti s majkom svoja iskustva iz tog vremena. Rekao joj je da je na nebu vidio svog oca, ali i dvoje druge djece koje je njegova majka izgubila u spontanim pobačajima, o čemu mu nikada prije nije pričala.

VEZANI ČLANCI: 

Landon je opisao svoje iskustvo kao da je gledao ‘dijelove filma’, a posebno ga je dojmio trenutak kada mu je Isus prišao i rekao da se mora vratiti na Zemlju kako bi bio dobar kršćanin i svjedočio o njemu.

Danas Landon koristi svoju priču kako bi pomogao drugima, osobito onima koji prolaze kroz gubitak ili traže nadu u teškim trenucima. Njegova majka Julie također ističe kako je ovo iskustvo promijenilo njezin pogled na život i vjeru. ‘Iako tada nisam razumjela zašto Bog nije poslao anđela, danas znam da su anđeli bili s nama i da živimo prema njegovom planu. Umjesto ljutnje, pronašla sam način da naša priča bude inspiracija drugima da ne gube vjeru’, rekla je.

Komentara 3

KU
kuramela
13:45 17.10.2024.

Vidim samo komentatore ateiste koji moraju sve ispljucati da bi dokazali svoj jad i bijedu duha.

JO
jocoudriga
12:45 17.10.2024.

Naravno u raju ga izliječili pa ga vratili na zemlju....

SR
Srakic602
13:21 17.10.2024.

Budalaštine, zašto su se doktori maltretirali? Da su ga ostavili u tom autu i nisu se borili za njegov život bi li mu isus rekao ajde ti izađi iz auta i piči dalje. Svi zahvaljuju bogovima, a doktori su na kraju priče bedaci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije