premišlja se oko braka

Otkrila je da joj je zaručnik kupio prsten na Temuu: 'Cijena me zgrozila'

shutterstock
01.10.2024.
u 11:30

Kad ga je pitala je li joj namjerno kupio jeftin prsten kako bi testirao njenu reakciju, partner je bio izuzetno ljut.

Žena je ostala šokirana i povrijeđena nakon što je otkrila da joj je zaručnički prsten kupljen na Temuu - poznatoj online platformi za jeftinu robu. 27-godišnjakinja je ispričala kako je bila ugodno iznenađena kada ju je njen partner, s kojim je u vezi tri godine, zaprosio. S osmijehom je prihvatila njegovu ponudu, a kasnije je na Redditu podijelila svoje iskustvo: ‘Prsten mi se odmah svidio, a i moji prijatelji i obitelj mislili su da je prekrasan. Ima ovalni rez i 'dijamante' po cijeloj traci. Kad sam ga pitala gdje ga je kupio, nije mi htio reći, samo je spomenuo da je pronašao odličnu ponudu’. 

Isprva nije razmišljala puno o tome, sve dok jedne večeri nije iz znatiželje upitala je li prsten pravi dijamant ili Moissanite. ‘Rekao je da nije siguran i da će provjeriti’, rekla je. Međutim, primijetila je kako pregledava aplikaciju Temu, što ju je navelo na razmišljanje. Kada ga je direktno pitala je li prsten kupljen na Temu, izbjegavao je odgovor. ‘Ponovno sam ga pitala, na što je odgovorio s 'Je li to bitno?' i na kraju sam spavala na kauču’, kaže. 

VEZANI ČLANCI: 

Nakon toga je odlučila preuzeti aplikaciju i potražiti prsten. Našla je identičan prsten po cijeni od 36 eura. ‘On dobro zarađuje (oko 190.000 eura godišnje) i smatram da je mogao izdvojiti više novca za prsten umjesto da ga kupi na Temuu’, priznala je. Iako nije očekivala prsten vrijedan tisuće eura, mislila je da će dobiti nešto što košta više od 36 eura.

Kad ga je pitala je li joj namjerno kupio jeftin prsten kako bi testirao njenu reakciju, partner je bio izuzetno ljut. ‘Rekao je: 'Zašto misliš da sam takva osoba? Misliš da sam lažljivac? Očito me ne poznaješ dobro.' Pokušao je izbjeći svaki moj upit, ali sam ga ponovno pitala zašto se stalno postavlja kao žrtva’. 

GALERIJA: Zbog ovog kamena, najtraženiji zaručnički prsteni nisu s dijamantima

1/6

Nakon pokušaja smirivanja situacije, partner se ispričao i rekao da još uvijek želi brak. Predložio joj je da sama izabere i kupi novi prsten svojim novcem. ‘Rekao je da mu je dosta rasprava o prstenu i da je to sada gotova priča. Sada se ponaša kao da je sve u redu, ali me jako nervira što je tako opušten, dok ja ne mogu prestati razmišljati o svemu’, priznaje. 

Mnogi korisnici Reddita komentirali su njenu priču. Jedan korisnik je napisao: ‘Pravi problem nije prsten s Temua, nego nesposobnost njenog dečka da se suoči s problemom i vodi iskren razgovor. Njegovo ignoriranje i samoviktimizacija mnogo su veći znak upozorenja’. 

VEZANI ČLANCI: 

Drugi je dodao: ‘On kaže da je to 'svršena priča', kao da joj oprašta što nije bila zadovoljna jeftinim prstenom. Trebala bi ozbiljno razmisliti o tome koliko je on cijeni’. Treći je zaključio: ‘On ni ne zna koji je kamen na prstenu? Lijeni jeftini lažljivac. Ona zaslužuje bolje i treba ga ostaviti’.

Izgubila je prsten u vodi dok je skakala s litice: ‘Išli smo ga tražiti i našli nešto sasvim drugo’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije