samo jedan pritisak

Otkrio odličan trik kako u samo nekoliko sekundi možemo smanjiti stres i tjeskobu

TikTok
07.08.2021.
u 07:00

Trikom se možete upotrijebiti za smirivanje tijekom napada panike, prije javnog nastupa ili u bilo kojoj drugoj situaciji koja je izazvala stres.

Stručnjak za duhovno zdravlje podijelio je jednostavan trik za koji tvrdi da će stres i tjeskobu umanjiti u svega nekoliko sekundi, a sve što trebate napraviti je pritisnuti određeno mjesto na svom tijelu.

Bradley Littlefair iz Sydneya kaže da u srednjem prstu imamo živac nazvan "gumb za resetiranje panike" koji se spaja sa srcem i smanjuje osjećaj stresa kada se stimulira. U nedavno objavljenom videu na TikToku, tvrdi da se ta točka nalazi tik ispod trećeg zgloba na prstu.

@bradleylittlefair

Simple trick to reduce anxiety instantly #anxietyrelief #mentalhealth #health #fyp #hack

♬ Twenty One Pilots Hometown Slowed Sad Part - Blasteran MaLaikat

Kaže da se pritiskanjem palca na dio ispod tog zgloba smanjuje anksioznost gotovo trenutno. Trikom se možete upotrijebiti za smirivanje tijekom napada panike, prije javnog nastupa ili u bilo kojoj drugoj situaciji koja je izazvala stres, prenosi Daily Mail.

Njegov video brzo je prikupio gotovo 350 tisuća pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni trikom. “Hvala vam! S obzirom da sam bila zatvorena sama pet tjedana i moram biti još četiri, napadaji panike bili su snažni”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik rekao: “Nevjerojatno! Osjetio sam kao da mi je pao teret s ramena. Moram ovo zapamtiti.”

Kako je pandemija promijenila naše čitalačke navike - jedna knjiga na dan tjera stres van:

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnusCroatica
15:47 08.08.2021.

To nije trik, to se zove Aku presura…pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije