Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje sezone

Ovog ljeta plava je modna vladarica

plavo (1)
Foto: nnn
1/10
25.03.2011.
u 10:25

Neka u vrećicama prevladavaju plavi detalji, a ako ste hrabri - i “total look”. I buduća princeza Kate Middleton prva je prepoznala trend i na objavi zaruka osvanula u plavoj haljini

Ako ste zimsku garderobu pohranili na sigurno, kapute i čizme ovog proljeća zamijenite – plavom. Apsolutna vladarica proljetno-ljetne modne sezone plava je u svim svojim varijacijama. Buduća princeza Kate Middleton, koja je u Issinoj plavoj haljini ponosno pokazala prsten sa safirom, za mnoge je predvodnica ovog trenda, međutim modni dizajneri još su prošle godine plavoj namijenili glavnu ulogu za sunčanijih dana. Posljednje dvije sezone nosi se “total look” pa nećete pogriješiti odjenete li se u plavo od glave do pete, ali u trendu ćete biti izaberete li samo plave detalje.

Sve modne kuće, od onih najrenomiranijih pa sve do masovnih brendova, svoje kolekcije temelje na varijacijama plave, a najtraženija roba na web-shopovima, poput Net-a-portera, su, osim haljina, plave torbe i cipele. Osim plave, ovog ljeta popularna je žuta pa će se prave trendseterice ovog proljeća ponosno šetati u hrabroj kombinaciji ovih dviju boja. I nakit i sunčane naočale također su podlegli trendu pa će oni koji se ne vole isticati izabrati takve, decentnije komade da bi pokazali da su u trendu. I da, popularna je i tirkizna – inače poznata kao prava ljetna boja.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:51 25.03.2011.

Daj se saberite, pogledajte cijene na prikazanim proizvodima, vi ste ludi.......nađite nešto pristupačnije cijelom puku a ne samo nekima...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije