Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

'Ovu riječ nikada nemojte izgovarati na kruzeru', tvrdi putnik kojem je slučajno izletjela

shutterstock
10.06.2024.
u 12:30

Jedno od najvažnijih pravila od svih je ono koje je Marc nažalost naučio na teži način.

Prema riječima jednog putnika s kruzera, postoji jedna riječ koju nikada ne smijete izgovoriti dok ste na moru. Krstarenje može biti jedan od najluksuznijih načina putovanja, naravno, pod uvjetom da se lako ne razbolite od mora. Kao i u svakom ljetovalištu, postoje pravila kojih se gosti moraju pridržavati, no jedan se čovjek šokirao kada je čuo do koje mjere sežu pravila na krstarenju, piše LADBible

Marc Sebastian je na devetomjesečnom krstarenju Royal Caribbeana, gdje plovi rutom Južna Amerika-Antarktika. On je dokumentirao svoje putovanje na svojoj TikToku, a pokazalo se da pravila sežu i dalje od gašenja svjetla do 22 sata i stišavanja buke.

 

@marcsebastianf someone get whoopi on the line girl i have some goss for her #ultimateworldcruise #worldcruise #serenadeoftheseas #cruisetok #cruise #9monthcruise #titanic ♬ original sound - Marc Sebastian

Korisnici su bili iznenađeni svime što im je otkrio - kao na primjer da je cijena korištenja glačala 8 eura. Ali, jedno od najvažnijih pravila od svih je ono koje je Marc nažalost naučio na teži način. Naime, jedna stvar o kojoj nikada ne biste trebali razgovarati dok ste na krstarenju je Titanic.

Sada, iako nije potreban znanstvenik da otkrije zašto bi to moglo biti, to je čudno nepisano pravilo. Marc je u snimci rekao: ‘Tko je to znao? Ja nisam. Rekao sam cijeloj prostoriji ljudi koji su ručali da je naš brod samo 30 stopa duži od Titanica’. I, samo spominjanje broda očito je natjeralo ljude da ostanu u nevjerici. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Kad sam to rekao, posuđe je počelo padati, a svi su konobari od jednom zašutjeli i gledali me’, dodao je. Marc nije znao što se događa, sve dok mu njegov prijatelj nije šapnuo na uho. Ipak, kaže da nije mogao znati da je zabranjeno pričati o Titanicu, ali da razumije zašto to stvara nelagodu kod drugih. 

A, ako ste mislili da neobičnosti broda ne mogu sezati dalje, prevarili ste se. Marc je u videu otkrio je da brodovi obično imaju svoje 'kume' - konkretno onaj na kojem je bio kuma je bila Whoopi Goldberg. Bila je čak i uokvirena slika glumice. Prema Cruise Criticu, kaže se da kuma broda 'donosi sreću i zaštitu brodu'.

Za vrijeme godišnjih odmora provale su puno češće, zaštitite svoj dom uz ove savjete:

Komentara 2

AC
acer7
15:27 10.06.2024.

Meni je jednom na poslu izletjelo prema šefici "ku_r_v_a", stvarno slučajno. od onda tražim drugi posao. tako da nemojte to na poslu govoriti. moja preporuka.

MO
montello
10:53 11.06.2024.

nismo vise u 1912 sada svaki brod mora imati canaca koliko i putnika ili nece isploviti kapetan titanika je bio tvrdoglav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije