Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi se šokirali

Par napravio zabavu otkrivanja spola djeteta pa ih mnogi kritizirali: 'Nemam riječi za ovaj užas'

TikTok
28.06.2024.
u 15:30

Budući roditelji osmislili su neobičan način otkrivanja spola djeteta pred svojom obitelji i prijateljima

Trudnoća je jedno od najsretnijih razdoblja za par, a mnogi to žele proslaviti na poseban način. No, jedan je par ostavio ljude užasnute svojim jedinstvenim otkrićem spola djeteta. Naime, video je na TikToku podijelila Kirra Mahaley iz SAD-a.

U videu se ona i njezin partner vide u velikom parku kako s prijateljima i obitelji slave taj dan. Buduća mama stajala je i nosila podlogu za udaranje dok je njezin partner navlačio boksačke rukavice, piše The Sun. 

@kirramahaley_ Baby girl coming soon 🥹🥹 ( i couldnt do the pads right his punches areeee harddddd) im so excited #foryou #baby #genderreveal#fyp #girl#pregnant ♬ sonido original - elia2005

Na podlozi je bila kutijica ispunjena prahom u boji za oznaku spola. Kao što možete zamisliti, ideja je bila da njezin partner šakom udari jastučić u ruci trudnice kako bi puder eksplodirao i otkrio kojeg je spola njihova beba.

U videu je tata nastavio udarati šakom po podlozi tolikom silinom da se Kirra skoro spotaknula. Ali nakon nekoliko udaraca vrećica je konačno eksplodirala od ružičastog praha , što je potvrdilo da će dobiti djevojčicu.

VEZANI ČLANCI:

Isječak koji je podijelila na svom profilu @kirramahaley_ od tada je postao viralan s više od 1,9 milijuna pregleda i 35 tisuća lajkova. Ljudi su brzo komentirali objavu i podijelili svoj užas. Jedna je osoba napisala: "Najgore otkrivanje spola svih vremena." Drugi je korisnik komentirao: "Siguran sam da je postojalo više različitih načina za otkrivanje spola, a ne zamahivanje šakom prema vašoj trudnoj ženi", na što mu je Kirra odgovorila: "Htjeli smo napraviti ovo. Ne vidimo nikakav problem." 

"Nemam riječi", napisao je treći, dok je četvrti dodao: "Žao mi je, ali najgore otkriće spola. Užasno."  "O moj Bože, zamalo ju je srušio. Jeste li vi ozbiljni?" glasio je još jedan komentar šokirane korisnice. 

Slastičar pokazao urnebesnu narudžbu jedne tvrtke: Torta za zaposlenika koji je dao otkaz!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije