što vi mislite?

Par podijelio pravila za vezu pa se brzo našao na meti kritika: 'Ovo je uznemiravajuće i opsesivno...'

TikTok
07.11.2022.
u 11:30

Dok se par zaklinje u ova pravila, korisnici društvenih mreža osudili su mladi par da je 'toksičan'

Novopečeni bračni par Jaden i Andy, koji su nedavno diplomirali na kršćanskom sveučilištu Abilene u Teksasu, održali su svoju vezu čvrstom pridržavajući se svojih strogih pravila prema kojima dijele svoju lokaciju i nikada nisu sami s osobom suprotnog spola, kako piše The Sun.

Dok se par zaklinje u ova pravila, korisnici društvenih mreža osudili su mladi par da je 'otrovan' i 'opsesivan'.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Par je nedavno objavio video u kojem dijele svoja kontroverzna bračna pravila, koji je brzo prikupio više od 7,3 milijuna pregleda i razbjesnio mnoge korisnike TikToka.

Uz naslov videa, 'Kontroverzne stvari o našem braku za koje nismo znali da su kontroverzne', par je rekao da nisu mislili da bi njihova pravila izazvala toliku svađu na TikToku.

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here - SNC

Jaden i Andy podijelili su tri bračna pravila u viralnom videu, a ona glase:

  • Moramo dijeliti lokaciju na Life360 u svakom trenutku 
  • Moramo dijeliti sve lozinke i nemati tajne
  • Ne smijemo se družiti nasamo sa suprotnim spolom

Par je zajedno posljednje tri godine, a nedavno su se vjenčali nakon što su diplomirali. No Jaden i Andy često su bili na meti kritika na TikTok profilu para.

Korisnici su ostali šokirani njihovim pravilima, a mnogi su ih označili kao 'toksične' i 'opsesivne'.

"Ovo je definicija nedostatka povjerenja, u svakom aspektu", komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Loše mišljenje o posljednjem, ako možeš vjerovati drugom partneru onda nema potrebe”.

Znate li zašto ne biste trebali piti kavu ujutro? Razlog bi vas moglo iznenaditi...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:21 07.11.2022.

Nece to dugo trajati ako su neka pravila.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije