Ugasla strast

Parovi se sve ranije, već u trećoj godini, zasite i ulaze u rutinu

seks
Arhiva VL
11.03.2011.
u 16:35

Među razlozima koje su ispitanici naveli kao uzrok izumiranja strasti na prvom su mjestu hrkanje i nakupljeni kilogrami, piše talijanski portal PourFemme.

Osjećate da vam u vezi nedostaje strasti? Ne čudite se jer ima nešto u onoj uzrečici da ljubav traje sedam godina, a onda strast umire i izviru problemi. No, nedavna istraživanja, piše talijanski portal PourFemme, pokazala su da kriza nastupa sve ranije – već nakon tri godine parovi gube interes.

Među razlozima koje su ispitanici naveli kao uzrok izumiranja strasti na prvom su mjestu hrkanje i nakupljeni kilogrami. Strast gase i ružne ili loše higijenske navike, neurednost, ostavljanje odjeće po stanu, rezanje noktiju na podu kupaonice... Sve to kombinirano sa stresom i ekonomskom neizvjesnošću dovodi do toga da seksualne odnose redovito ima samo 16 posto parova.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
jankoprekobrda
18:44 11.03.2011.

Cili zivot istu zenu jubit, cio zivot isto pa i najmilije jelo isti, dosadilo bi i Bogu i Vragu, treba ponekada malo prominit, ma bilo i gore, a sto tek kad naides na boje.

KR
krilnik2
17:52 11.03.2011.

rezanje noktiju na podu kupaonice.. /*************************/ HU, a za vrijeme rezanja noktiju trebalo bi stajati - na stropu?

BO
boston
20:57 11.03.2011.

Najbolje je kad shvatis da ti djeca imaju bolji sex zivot od tebe samog. I dok ti doma glumis svecenika, oni se drpaju po diskacima, klubovima, stanovima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije