Sastojci: 500 g miješanog mljevenog mesa, glavica crvenog luka, dva češnja češnjaka, žlica ljute mljevene paprike, žličica kima, žlica brašna, 3 dl soka od rajčice, 4 žlice ulja, 2 konzerve crvenog graha, sol, papar
Priprema: Crveni luk nasjeckajte na kockice, bijeli luk ispasirajte. Popržite crveni luk i češnjak, a zatim dodajte mljeveno meso. Kada meso promijeni boju, dolijte vodu i pirjajte dok meso ne omekša, a suvišna tekućina ne ispari. Dodajte sok od rajčice, kim i mljevenu papriku, začinite po želji i kuhajte dok ne proključa. Na kraju dodajte ocijeđeni grah iz konzerve i pospite malo brašna. Kuhajte na umjerenoj temperaturi miješajući dok se ne zgusne.
>>Kauboji i Indijanci 'stanuju' zajedno nedaleko od metropole i sjajno kuhaju