Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Editorijal

Plus-size model Robyn ponosno pokazao obline u Cosmopolitanu

robyn lawely
Foto: Cosmopolitan
1/5
15.10.2012.
u 00:01

Prošli je mjesec Robyn Lawely postala zaštitno lice Ralpha Laurena, a ovog mjeseca australski Cosmopolitan slavi njezine obline na plaži

Oko Australke Robyn Lawley posljednjih se mjeseci digla velika prašina, ali u pozitivnom smislu. Od sramežljive djevojke koja nije voljela svoje tijelo jer nosi broj 12, ova plus-size manekenka uspjela je osvojiti ne samo javnost nego i modne urednike.

Već dvije sezone zaredom zaštitno je lice britanskog brenda rublja Boux Avenue. A nakon što je prošli mjesec potpisala ugovor s Ralphom Laurenom (koji je prvi put angažirao puniju djevojku), australski Cosmopolitan odveo ju je na Cookovo Otočje kako bi Robyn u kupaćim kostimima pokazala kako su i puniji modeli utjelovljenje ljepote i stila.

Robyn, koja podupire djevojke s manjkom samopouzdanja, bez dlake na jeziku u "Dobro jutro, Amerika" nedavno je izjavila, kad su je upitali koliko točno ima kilograma:
– Nosim broj 12, no mislim da težina nije bitna. Kako se ova 23-godišnja Australka snašla pred objektivom Stevena Cheeja u kupaćim kostimima, pogledajte u galeriji.

Komentara 3

DU
Deleted user
08:01 15.10.2012.

Kakav, sa proštenjem,plus-size model? Ovo je normalno tijelo za razliku od skeleta kakve nam obično pokušavaju prodati za normalu.

LL
llmb0611
09:20 15.10.2012.

bolesno društvo u kojem je ovo plus size model...

Avatar Idler 3
Idler 3
09:52 15.10.2012.

Ma ovo je žena !!! Ak baš očemo cjepidlačit našli bumo morti kilu viška i to je to....5+ !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije