odličan trik

Pogledajte kako u samo 5 sekundi oguliti kuhani krumpir!

krumpir
13.02.2017.
u 07:28

Oguliti kuhani krumpir neposredno nakon kuhanja za mnoge predstavlja veliki problem

Ako želite brzinski oguliti krumpir, a da ne opečete svoje prste, poslužite se ovim trikom u koji je uključeno nešto hladne vode i nekoliko kockica leda.

Oguliti kuhani krumpir neposredno nakon kuhanja za mnoge predstavlja veliki problem jer se koža krumpira teško odvaja, a prsti često bivaju opečeni. Da bi spriječili opekline na prstima i olakšali si kuhanje, možete se poslužiti i ovim trikom, prenosi vecernji.ba.

Što vam je potrebno: Voda s kockama leda

Što trebate napraviti: Kuhani krumpir iz kipuće vode prebacite u vodenu kupku s kockicama leda na samo 5 sekundi.

Zašto djeluje: Ledena kupka "šokirat“ će površinu krumpira, a koru ćete nakon toga moći lagano odstraniti te krumpir upotrijebiti za daljnju pripremu jela.

>>Otkrivamo 10 jednostavnih načina kako smanjiti unos kalorija

>>Kavu i čaj ne biste trebali zaslađivati. Razlog i više nego 'drži vodu'

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stijena001
08:02 13.02.2017.

U 5 sekundi ogulit, a 15min. pripreme.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije