zbog previše injekcija

Potrošila milijun dolara da bi izgledala kao Kim Kardashian: Sada ne može imati djecu

Instagram/Jennifer Pamplona
30.08.2024.
u 16:30

"Uvijek sam sanjala o tome da budem majka. Odmalena sam zamišljala trenutak kada ću imati svoju djecu i zasnovati obitelj", rekla je Jennifer Pamplona

Jennifer Pamplona (31) česta je tema u medijima zbog svog "ovisničkog" načina života u vezi s operacijama, a potrošila je više od milijun američkih dolara da  bi izgledala poput svog idola Kim Kardashian. Influencerica i model sada je otkrila da su joj se snovi da postane majka 'raspršili' zbog previše injekcija filera, piše Daily Mail.

"Uvijek sam sanjala o tome da budem majka. Odmalena sam zamišljala trenutak kada ću imati svoju djecu i zasnovati obitelj", rekla je Jennifer koja ima milijun sljedbenika na Instagramu. 

Jennifer je primila srceparajuću vijest da ima male šanse začeti dijete zbog komplikacija od filera za stražnjicu. "Sada vidim da me nešto što sam mislila da je rješenje za poboljšanje mog izgleda uništilo. Patnja je ogromna, a bol zbog nemogućnosti stvaranja života je nešto što nisam mogla zamisliti", objasnila je.

VEZANI ČLANCI:

Polimetil-metakrilat (PMMA) je tvar koja se koristi u stvaranju dermalnih punila, često za poboljšanje konture kože ili pomoć pri uklanjanju ožiljaka, a to je također izbor za povećanje stražnjice. Međutim, postoje rizici, uključujući upale i infekcije. Kao rezultat toga, tvar može migrirati s mjesta ubrizgavanja u druge dijelove tijela, uključujući područje zdjelice, što može utjecati na funkcioniranje reproduktivnih organa. 

Prema riječima dr. Carlosa Riosa, plastičnog kirurga specijaliziranog za Jenniferin slučaj, ona je počela osjećati jake bolove u stražnjici i nogama nakon što se podvrgla zahvatu prije više od 10 godina. "Jennifer je ubrizgala PMMA u svoju stražnjicu u postupku poznatom kao bioplastika. Simptomi koje je pokazivala izravna su posljedica ovog postupka", rekao je liječnik.

GALERIJA: Savjeti kako da svoje srce održite zdravim

1/9

Objasnio je i da je Jennifer "visila o koncu". "Meditacijom, pravilnom prehranom, suplementacijom i lijekovima uspjeli smo je za sada stabilizirati. Bilo je pitanje života ili smrti", dodao je. Jennifer se počela podvrgavati plastičnim operacijama sa 17 godina i od tada je imala više od 30 zahvata na tijelu i licu. Odlučila je prestati tek nakon što joj je 2022. dijagnosticirana tjelesna dismorfija.  Sada trenutno prolazi kroz razdoblje velike patnje i suočavanja s komplikacijama te čeka rekonstruktivnu operaciju u Kolumbiji.

"Moja su ograničenja ozbiljna i ne znam što nosi budućnost. Znala sam da imam problem, ali nisam radila na njemu. Volim reći da bi zahvati bili rjeđi kada bi svi pazili na svoje emocionalno zdravlje, ali važno je napomenuti da nisam protiv plastičnih operacija, sve dok ih radite svjesno", zaključila je Jennifer.

Muškarac ovisan o operacijama i promjenama na tijelu: Ugradio kljove i uklonio dva prsta!

 

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
00:29 31.08.2024.

Reka je Mate vodoinstalater, ako nemere imat dicu, meti je poda me paš vidit ; bliznaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije