zanimljivo otkriće

Pronašao je zagonetku ispod tapeta: Odlučio je potražiti tko je napisao neobičnu poruku

Shutterstock
31.08.2024.
u 12:22

Čovjek je svoju priču objavio na društvenim mrežama što je potaknulo mnoge da podijele svoje priče

"Ja sam ovdje, ti si tamo, razdvojeni samo vremenom. Kakav je život u budućnosti? Ili sam ja prošlost? Jedini odgovor na to je da si ti moja budućnost, a ja tvoja prošlost. Želim ti lijep dan", pronašao je napisano na zidu ispod tapeta jedan čovjek (50) dok je uređivao svoj dom. Odlučio je potražiti osobu koja je napisala tu poruku i uspio je, piše Mirror.

Tajanstvenu zagonetku napisala je 1975. godine tadašnja tinejdžerica Eileen Walmsley. Eileen, sada u svojim 60-ima i s prezimenom Palmer, bila je oduševljena saznanjem da njezino pisanje još uvijek izaziva osmijeh kod ljudi gotovo pola stoljeća kasnije. Korisnik društvenih mreža obavijestio je internetsku zajednicu o tome kako je Eileen napisala poruku dok su joj roditelji preuređivali sobu. Objava je otkrila da se par pronašao putem interneta, a Eileen je izrazila oduševljenje neočekivanim putovanjem svoje pjesme.

VEZANI ČLANCI:

"Obitelj koja je pronašla pjesmu pronašla je i Eileen te su stupili u kontakt", piše u objavi. Ova šarmantna priča potaknula je druge da se uključe s anegdotama o vlastitim 'tajnim' porukama koje su pronađene ili ostavljene za buduće otkrivače. "Napravili smo nešto poput ovoga kada smo tapecirali kuhinju moje obitelj, tako da se to otkrije ako netko skine tapete. Želim reći da je otprilike u istom vremenskom roku, možda malo kasnije, ali prije sredine 80-ih. Bila je to gomila djece koja su se glupirala, iako je jedna od poruka bila 'Kako ti je leteći auto?'", napisao je jedan korisnik.

Drugi se korisnik oglasio s nostalgičnom anegdotom. "Kad sam polagao maturalne ispite 2005. u Irskoj, sjećam se da sam nasumično pronašao ormarić s grafitom iz 1992. koji mi se u to vrijeme činio pretpovijesnim. Dodao sam svoj grafit i datum i to je ludo koliko staro moja vremenska linija sada izgleda nekom drugom", objasnio je.

"Jednom su moji roditelji nacrtali obrise tijela na tepihu koji su mijenjali samo da bi se smijali... dečki s tepiha su nas čudno pogledali", napisao je treći korisnik. "Kao stolar koji uživa u pisanju čudnih zagonetnih besmislica za buduće čitatelje unutar zidova, siguran sam da nisam sam u tom", četvrti korisnik priznao je svoj neobičan hobi.

Jezivo otkriće na Google Earthu uznemirilo mnoge:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije