Recenzirao

'Proveo sam jednu noć u Airbnbu za 1 dolar u Bangkoku i ovo su moji dojmovi'

youtube
21.08.2024.
u 14:30

Smještaj za jedan dolar možda se čini kao san snova usred poskupljenja i inflacije.

Snalažljivi američki ‘backpacker’ uspio je pronaći Airbnb za samo jedan dolar po noćenju u Bangkoku, koji je recenzirao i podijelio online. "Platio sam jedan dolar za ovaj Airbnb i pokazat ću vam unutrašnjost," oduševljeno je rekao influencer i online šaljivdžija po imenu Mike Rari u videu, piše nypost.com.

Točna lokacija iznajmljenog prostora nije navedena niti jasna iz videa, no navodno se nalazi 10 minuta vožnje od kineske četvrti glavnog grada Tajlanda. U videu se Mike penje ljestvama u klimavom kompleksu kako bi došao do prednjeg trijema napravljenog od "otpadnog drveta."

VEZANI ČLANCI: 

Rari zatim otvara vrata svog jeftinog smještaja kako bi otkrio ležaj na podu umotan u mrežu protiv komaraca, koš za smeće, ventilator i ladicu za svoje stvari. Spartanski prostor također je imao američku zastavu kako bi se osjećao "kao kod kuće," oduševljeno je izjavio influencer u videu.

A to nisu bile jedine minimalističke pogodnosti. Rari je također pokazao vanjsku praonicu rublja, opremu za vježbanje i kuhinjski prostor, koji se u osnovi sastojao od stola s aparatima kao što su kuhalo za rižu, bojler i hladnjak. Tu su bili i zajednički toalet i tuš - kanta koju bi stanar napunio i izlio na sebe. Također je bio dostupan zaključani ormarić koji se može iznajmiti za oko 3 centa.

Žena otišla na putovanje s muškarce s Tindera: 'Na povratku nas je dočekala njegova trudna djevojka'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije