Prevarili ste bivšeg?

Razmislite dobro trebate li nevjeru otkriti u novoj vezi!

ljubavni par
Foto: Thinkstock
14.06.2014.
u 16:10

Dobro razmislite prije nego što objelodanite nešto tako potencijalno opasno kao što je nevjera...

Vaša prethodna veza je 'pukla' zbog vaše nevjere. Bojite se priznati to svom sadašnjem dečku iz straha da ne pomisli da će se to ponoviti. Dobro razmislite prije nego što objelodanite nešto tako potencijalno opasno kao što je nevjera.

Takvo saznanje zaista ga može učiniti paranoičnim u budućnosti, što će svakako opteretiti vašu vezu. Ako vas upita za razlog prekida prethodne veze, ili ako osjećate da mu to morate reći, budite vrlo taktični. Nemojte mu to reći nakon svađe, niti na javnom mjestu.

Pobrinite se da budete sami i da imate dovoljno vremena za razgovor. Recite mu da je to bila vaša pogreška, zbog koje se kajete, i uvjerite ga da se to više neće ponoviti. Također, budite spremni na to da će htjeti neko vrijeme biti sam i razmisliti o tome.

>>5 najčešćih znakova koji upućuju na opasnost da ćete ga prevariti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije