Domišljata kuharica izmislila je Nutella tortu koja se napravi u 30 minuta i potrebna su joj samo dva sastojka, piše Daily Mail.
Andrea Soranidis na svom blogu The Petite Cook podijelila je magičan i bogat recept.
Na svom receptu napisala je: "Ova torta je gotova za 30 minuta, lagana za napravti te bez glutena."
Sve što trebate je pet jaja i 250 grama Nutelle, no možete kao i Andrea napraviti vlastitu "Nutellu".
Kako bi napravila "Nutellu", Andrea pomiješa lješnjake, tamnu čokoladu, organski smeđi šećer, maslinovo uljei i svježe mlijeko.
Za početak recepta, potrebno je zagrijati pećnicu na 175°C kako biste mogli peći tortu čim izmješate sastojke.
Zatim mikserom izmutite jaja dok se ne stvori prozračna i lagana smjesa.
Nakon što izmutite jaja, Nutellu otopite u mirkovalonoj na 30 sekundi.
Kada se Nutella otopi, lagano dodavajte smjesu od jaja trećinu po trećinu te ju umješajte žlicom, a ne mikserom.
Nakon što dobro promiješate smjesu, ulijte je u kalup za tortu i pecite u pećnici 20 do 25 minuta. Ako volite da vam torta bude više mekana i u središtu bude puna kreme, pecite ju 22 minute. Na kraju ju možete posuti sa šećerom u prahu i spremni ste za posluživanje.
Ovaj gospodin kestenje na Cvjetnom trgu prodaje već 47 godina:
vn2012😁😁😁