Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele biti kreativni

Restoran šokirao mnoge pomalo bizarnim dodacima na pizzi: 'Ovo je jednostavno pogrešno!'

Instagram
23.06.2024.
u 11:02

Iz restorana tvrde da se ne boje staviti nešto na jelovnik ako doista vjeruju da je sjajno

Jedan restoran odlučio je isprobati vindaloo curry pizzu — prelivenu puževima. Kuhari restorana Roe najprije kuhaju sitno nasjeckane puževe sa slaninom. 

Zatim ih preliju moćnim curry umakom napravljenim od vatrene mješavine začina. Nakon nekoliko sati krčkanja, složenac se namaže na tijesto i peče u pećnici za pizzu, piše The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROE (@roerestaurant)

Održivi restoran, u londonskom Canary Wharfu, poslužuje pizzu s jogurtom od mente i korijanderom - i po cijeni od 11 funti. Deseci obožavatelja oduševili su se time na internetu. 

Jedan je objavio: "Ovo jelo je nevjerojatno, dobro pečeno, punog okusa." Ali drugi se našalio da nekonvencionalni kruh u stilu pizze ima potencijal izazvati "rat s Italijom".Treći je dodao: “Ovo je pogrešno.”

Roeom upravljaju kuhari iza otmjenog restorana Fallow, Piccadilly, čije sestrinsko mjesto Fowl poslužuje pitu od piletine od 22 funte s glavom pileta koja viri na vrhu. "Nikad se nismo bojali staviti nešto na jelovnik ako doista vjerujemo da je sjajno", rekao je kuhar i vlasnik Roea, Will Murray.

Slastičar pokazao urnebesnu narudžbu jedne tvrtke: Torta za zaposlenika koji je dao otkaz!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije