Bridget Wall

Romkinja podijelila online: 'Prisilili su me da se udam sa 16, bio mi je to najgori dan u životu...'

TikTok/ bridgey_barbara
25.08.2021.
u 14:27

Prisilili su me da se udam, a do dana svadbe nisam znala ni da se udajem, a kamoli za koga, ispričala je o jednom jutru kad se probudila, a na krevetu ju je dočekala velika bijela vjenčanica.

Romkinja iz Irske Bridget Wall redovito na TikToku dijeli detalje iz svog života, a nedavno je otkrila kako nije znala za svoj dogovoreni brak, sve do tog jutra...

Poznata novinarka i spisateljica podijelila tužnu vijest: 'Ovo mi je najgori dan otkad dišem'

1/4

– Prisilili su me da se udam, a do dana svadbe nisam znala ni da se udajem, a kamoli za koga – ispričala je o jednom jutru kad se probudila, a na krevetu ju je dočekala velika bijela vjenčanica.

@bridgey_barbara

Answer to @lizmc10 ##fypシ

♬ original sound - Bridget wall

Brak, kaže, nije uspio, a bivši ju je muž već dva tjedna nakon vjenčanja počeo zlostavljati, no od njega se uspjela razvesti tek sedam godina kasnije, u 23. godini. 

– Nisam bila žena, bila sam još dijete – rekla je u svom videu i objasnila zašto neke romske obitelji još uvijek za svoju djecu dogovaraju brakove.

Razlog je, kaže ona, to što ne žele da im se djece žene za neku drugu rasu, vjeru ili narod, pa radije izaberu nekog iz zajednice čiju obitelj poznaju i tko im se sviđa.

@bridgey_barbara

Thought I jump on this trend even tho I done shit 🤣🤦🏻‍♀️ ##tiktoktraditions ##fypシ ##irish ##traveller ##girll

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

– Ako je manja zajednica, događa se da se ženimo i međusobno, s rođacima, ali to je danas u Irskoj rijetkost – rekla je i dodala da u svakom slučaju djevojke moraju napraviti ono što im roditelji kažu. 

Dirljiva snimka prvog plesa: Mladoženja u kolicima, a mladenka na rolama! 😍

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:29 26.08.2021.

Kreše se protiv talibana, a talibana ima svugdje.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:53 26.08.2021.

Glavno da je plahta bila crvena a ne ono kad je Mujo trebo prvi put a nema krvi pa poslao Fatu u podrum po malo crvene boje al nema .. ima li kakve druge pita ? Ima žuta veli .. i namaže on plahtu žutom .. auu Mujo raja će, kako žuta nema plahte crvenom umrljana .. kad Mujo .ebe žuč izbija kaže 😆

Avatar southman
southman
08:35 26.08.2021.

Prisilili su te jer si po standardima svojih sunarodnjaka već bila " stara cura " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije