Svakog ljeta nekoliko lokala dosegne popularnost, a ove godine jedan od njih je restoran Al Dente koji je unio dašak Italije u Bogovićevu ulicu u Zagrebu.
Domaća tjestenina i neodoljivi umaci, ali i pizza koja se radi od domaćeg tijesta, u unutrašnjosti tankog s napuhanim rubovima, osvojili su domaće goste, ali i turiste.
U cijeloj ponudi na jelovniku našla se i jedna pizza koja privlači pozornost svojom visokom cijenom, a vlasnik Enes Hrnjić objasnio je zašto je potrebno izdvojiti 225 kuna i po čemu je toliko posebna.
U videu pogledajte kako nastaje ova pizza:
"Trudimo se biti drugačiji od drugih, imati nešto novo, svoje pizze... Tijesto stoji više od 48 sati, fermentira se. Zatim se napravi pire od batata s tartufima, zapečemo je, pa završimo s kozjim sirom od tartufa, Grana Padanom i jednim svježim tartufom koji se dodaje na vrh - pred gostom", objasnio je.
Cijena je opravdana s obzirom na količinu tartufa, potrebno vrijeme za izradu, ali i činjenicu da se trude napraviti sve ono što ljudi nisu do sada imali prilike probati.
Ekipa Večernjeg lista odlučila se nedavno zaputiti ondje i isprobati ovo remek djelo, a na linku možete pročitati cijeli dojam.
Nije to samo pizza sa sirom, evo što sadrži prava Margherita
Ne, ne opravdava cijenu. No svaki **** nadje svog kupca. I na kraju, oznacite sto je promo clanak.