Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažna i sirova

Seksepilna Madonna u suradnji s Dolce&Gabbanom

Madonna 3
Steven Klein/Dolce & Gabbana
13.01.2010.
u 14:06

Dolce&Gabbana u skladu sa samom kolekcijom poseže za korijenima ovoga branda ističući njegovu mediteransku baštinu poigravajući se s talijanskom senzualnošću.

Madonna je još jednom uspjela iznenaditi javnost svojim odličnim izgledom u novoj kampanji Dolce&Gabbana za proljeće/ljeto 2007. godine.

Dolce&Gabbana u skladu sa samom kolekcijom poseže za korijenima ovoga branda ističući njegovu mediteransku baštinu poigravajući se s talijanskom senzualnošću.

Madonna je izabrana da odigra ulogu u njoj kao zaštitno lice ženske kolekcije u kampanji inspiriranoj filmom iz doba talijanskog neorealizma.

Sama Madonna priziva snažnu i sirovu senzualnost jedne od najlegendarnijih glumica Anne Magnani kod koje se meka senzualnost susreće s hrabrom autentičnošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije