PROMO

Senzacionalan skijaški paket u Hotelu Vodnik!

Megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
21.01.2014.
u 08:30

Udobnost  kvalitete. Ugoda domaće atmosfere. Opuštanje u prirodnom okolišu. Kulinarka izvrsnih okusa. Super Megabon ponuda za dvoje. Sve gore navedeno čudesno se udružuje u hotelu Vodnik, gdje će vas razmaziti u mirnom okolišu netaknute prirode.

Penzion Vodnik nalazi se samo 4 km od ljubljanskog aerodroma i skijališta Krvavec u prekrasnom selu Adergas. Leži u mirnoj i idiličnoj okolici, u kojoj možete predahnuti od svakidašnjih briga i jednostavno zaboraviti na preostali svijet. Lokacija je prikladna i za obitelji i za poslovne goste i pojedince.

U neposrednoj blizini nalaze se brojne pješačke staze (Štefana gora), koje se protežu uz šumu te gostima nude lov, ribolov, lovstvo, branje gljiva, vožnju bicikla i jahanje, dok će one željne skijaških užitaka oduševiti skijanje na padinama Krvavca. Za sve željne dodatne rekreacije, penjanje na Štefanju Goru biti će prava mala sportska poslastica, a ako želite bolje upoznati okolicu, možete je istražiti i biciklom, koji se mogu posuditi.

Kvalitetu Megabon senzacionalnog paketa već su prepoznale brojne stranke, koje za Hotel Vodnik imaju samo riječi hvale. Iskoristite i vi popust koji dobivate kupnjom Megabon kupona i uživajte u trodnevnom boravku na bazi noćenja u hotelu s 4*, s dvodnevnim skijaškim kartama za Krvavec te rajske užitke masažne kade i saune, a paket uključuje još i 10 % popust za jednu romantičnu večeru!

Prepustite se zimskim užitcima na snježnim stazama Krvavca, ugrijte se toplim čajem i pustite da vas razmazi osoblje Vodnika. Dobar recept za čaroban zimski odmor, zar ne?

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?