udomljena

Sharky spašena od lanca i gladi uživa u novom domu u Kaštel Kambelovcu

Kujica iz Labina
Foto: Privatni album
1/3
17.03.2014.
u 15:30

U mjesec dana privremenog boravka kod volonterke naučila je brojne trikove i kako se lako priviknuti na bolji život

Život na lancu i glad dio je prošlosti bezimene kujice koju je od strašne sudbine spasio jedan mladi Labinjanin. Kad ju je vidio, nije okrenuo glavu.

Pomogli su mu volonteri, oni kojima je u opisu posla da spašavaju živote napuštenih i zlostavljanih životinja.

Brzo učila

Kujica Sharky, tako joj je sada ime, nakon mjesec dana privremenog boravka kod Vedrane B., volonterke Udruge traži se prijatelj, pronašla je i novi dom.

Foto: Robert Demo

- Kujica se zvala Šarka, tako joj je pisalo na kućici u onom groznom dvorištu. odazivala se na to ime pa sam ga samo promijenila u Šarki, odnosno Sharky. Pametna je, prilagodljiva i jednostavna, dok je bila kod mene uz mog psa naučila je i naredbe dođi, čekaj, ne tamo, fuj, sve je slušala. Živim u stanu, a ona se ponašala kao da je oduvijek kod mene i kao da je oduvijek tako živjela. Bila je mirna, nije obavljala nuždu unutra - priča Vedrana i dodaje kako je najtužnije bilo vidjeti da se Sharky ne zna igrati s drugim psima, ali i to je naučila.

Nadoknađuje izgubljeno

- Iako je bila dosta plašljiva, povjerenje u ljude nije izgubila. Cijepljena je, čipirana i sterilizirana, a udomila ju je obitelj iz Kaštel Kambelovca - kaže Vedrana. Sharky sada sa svojim vlasnicima uživa u šetnjama, kupa se u moru, igra s djecom i upoznaje nove pseće prijatelje. Nadoknađuje sve ono što nikad nije radila i uživa u sretnom životu.

http://www.vecernji.hr/kucni-ljubimci/bezimena-kujica-nikad-nije-potrcala-i-spavala-na-toplom-912602

Ključne riječi

Komentara 1

EV
evropljanin
17:11 17.03.2014.

toj obitelji od srca srecu zdravlje i sve sto si u zivotu pozele!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije