Preuzmite priručnik

“Stambenom štednjom zajedno do ljepšeg doma”

Stambenom štednjom zajedno do ljepšeg doma
Foto: PR FOTO
02.07.2015.
u 16:30

Priručnik Prve stambene štedionice pomoći će vam u donošenju važnih odluka vezanih uz financiranje kupnje, adaptacije i opremanje doma

Lako je zamisliti savršen dom. Znate točno kako biste ga uredili, čime ga opremili, kako biste u njemu uživali, s kime biste ga dijelili… Mnogo je razloga za kupnju ili izgradnju vlastitog doma, ali ne zaboravite financijsku stranu te važne odluke.

Stambena štednja i kredit u Prvoj stambenoj štedionici svakako su dobar odabir, jer redovitim uplatama kroz duže vremensko razdoblje, čak i manjih iznosa, stvara se čvrst financijski temelj za kupnju, uređenje i održavanje doma ili druge potrebe.

Kako bi se na jednostavan i zanimljiv način pojasnila važnost dobrih odluka vezanih uz stvaranje osobne imovine, prednosti stambene štednje, potreba održavanja stambenog prostora te važnost kvalitetnog stanovanja za zdravu i sretnu obitelj, Prva stambena štedionica otišla je korak dalje i izdala priručnik “Stambenom štednjom do ljepšeg doma”.

Preuzmite priručnik “Stambenom štednjom do ljepšeg doma”!

Priručnik sadrži informacije o stambenoj štednji te procjene vlastitih mogućnosti štednje ili otplate kredita, uzimajući u obzir prihode, troškove i životne navike. Tu je i rječnik svih pojmova koji se pojavljuju pri podizanju i otplati kredita.

Poseban dio posvećen je energetskoj efikasnosti stambenog prostora i mogućim, značajnim uštedama na režijama, te savjeti na što sve treba obratiti pozornost odabirući gdje živjeti, kao i što sve organizirati pri preseljenju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije