PROMO

Stop nestručnom osoblju - Suvremena pedikura bez kompromisa

Mediped
20.08.2023.
u 08:00

MEDIPED – Ustanova za obrazovanje odraslih u suradnji s najpoznatijim salonom medicinske pedikure mediped, ove jeseni pokreće program vrhunske edukacije suvremene pedikure. Ovaj sveobuhvatni program jedinstven na tržištu namijenjen je svim zainteresiranim polaznicima koji žele steći znanja, vještine i kvalifikaciju za bavljenje suvremenom pedikurom koja uključuje sve - od estetske do medicinske pedikure.

Pedikura kao djelatnost mnogima je sinonim samo za estetske tretmane uljepšavanja kože i noktiju stopala. No, brojne osobe se s pedikurom susreću tek nakon što im se na stopalu desi neki od uobičajenih zdravstvenih problema koji im u svakodnevnom životu mogu stvarati probleme. Taj oblik pedikure zahtijeva znatno višu razinu usluge od estetske pedikure i provodi se u značajno opremljenijim prostorima za rad uz vrhunsku stručnost i obrazovanje osobe koja provodi tretmane.

MEDIPED ustanova za obrazovanje odraslih počinje s provođenjem edukacije u trajanju od 6 tjedana, završetkom koje svaki polaznik postaje osposobljen za kvalitetan i samostalan rad za sve vrste suvremene pedikure.

Edukacija u MEDIPED ustanovi temeljena je na više 23 godine iskustva rada salona Mediped u Zagrebu i bogatog iskustva u provođenju edukacije vlastitih djelatnika. Program edukacije u trajanju od 155 sati napravljen je prema priručniku Medicinska pedikura, Zlatka Tenšaka koji uključuje teorijsku podlogu i veliki broj sati praktične nastave gdje se tradicionalne tehnike objedinjuju s najnovijim dostignućima struke, a sve s ciljem brzog i kvalitetnog savladavanja svih tajni struke. Kroz trajanje cijele edukacije polaznici su vođeni od strane stručnih instruktora, što je znači da će svi predviđeni segmenti edukacije biti i savladani.

Za MEDIPED, obrazovanje ne prestaje završetkom nastave; to je tek početak zajedničkog puta. U Medipedu su predani stvaranju nove i jedinstvene zajednice vrhunskih, obrazovanih pedikera. Nakon završetka edukacije, postajete dio zajednice pedikera, gdje ćete zajednički graditi okruženje koje je jedinstveno. Cilj je izgraditi mrežu stručnjaka koji će izazivati norme i postavljati nove standarde u području pedikure.

Bez obzira jeste li mlada žena koja započinje novu karijeru, zaposlena majka koja želi unaprijediti svoje vještine ili netko tko želi promijeniti karijeru, MEDIPED Ustanova pruža vam izvanrednu priliku da uđete u uzbudljivi svijet suvremene pedikure.

Dakle, zašto čekati? Napravite prvi korak prema ispunjavajućoj i nagrađujućoj karijeri i upišite medicinsko pedikersko obrazovanje programa MEDIPED ustanove. Pozitivna promjena karijere je na dohvat ruke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije