Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona vjenčanja

Sve o povoljnim vjenčanicama, stylingu za kume i gošće

vjencanja (1)
Foto: Getty/Guliver
1/4
17.02.2012.
u 15:51

Sutra u V Magazinu četiri savršena stylinga za svaku mladenku – za tematsko vjenčanje, klasično, povoljno i dizajnersko + styling za kumu i gošće

Bez obzira sanjate li o tom danu od malih nogu ili vas je dočekao pomalo nespremne – vjenčanje s voljenom osobom doista je jedan od najljepših trenutaka u životu. Mnogo toga se promijenilo otkad su do oltara hodale naše mame i bake (većina će radije otići samo do matičara), no važnost i značaj dana kad se na vječnu ljubav obvezujete svojoj polovici ostao je isti.

Tradicija vjenčanja, počevši od samih zaruka, stara je stotinama godina. Vjenčano prstenje s dijamantima prvi su počeli izrađivati Talijani u 15. stoljeću, vjerujući kako je upravo taj dragi kamen stvoren u plamenu ljubavi i time idealan pokazatelj strasti.

Kompletne stylinge s cijenama, potražite u V Magazinu od subote, 18. veljače. Donosimo styling za tematsko vjenčanje, klasično, dizajnersko i vrlo povoljno + stylinge za kumu i gošće. 

Ako ste odlučili imati i zaručnički prsten, nema ništa sramotno u tome da si ga sami odaberete – uostalom, vi ćete ga i nositi. Sam buket i običaj njegova bacanja potječe iz Srednjeg vijeka, kada su single djevojke trčale za mladenkom pokušavajući otkinuti dio njezine vjenčanice koji su smatrale znakom plodnosti. S vremenom su mladenke odlučile bacati buket kako bi spasile haljinu.

Cvijeće u zapećku mladoženje inspirirano je vitezima koji su na tom mjestu nosili boje grba svoje voljene kao znak ljubavi. Kad su u pitanju djeveruše, svaka od njih će vam biti zahvalna budete li nježni s odabirom njihovih outfita – koktel haljine pastelnih boja idealan su odabir koji će većini cura dobro stajati, a neće nadmašiti samu mladenku. Konačno, želite li malo avangardnije vjenčanje, ugledajte se na slavne cure – Gwen Stefani zavjete je rekla u ružičastoj haljini Johna Galliana, a Sarah Jessica Parker bila je prava gotička romantičarka u crnoj toaleti. Koliko mi znamo, njezin brak s Matthewom Broderickom i dalje je jedan od najtrajnijih u Hollywoodu!   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije