Ako ste ljubitelj slanine, ali ne volite količinu masnoće koja se često može naći u njoj, onda morate isprobati ovaj trik. Jedan gurman na TikToku je podijelio novi način prženja slanine koji ju čini ukusnijom, ali i zdravijom.
Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....
U videu je demonstrirao kako on to radi. Počeo je tako što je kroz kraj slanine stavio drveni ražanj, stavljajući više komada na isti ražanj. Nakon što su na ražnju, komadići slanine se stavljaju kroz prazne prostore na rešetki pećnice tako da vise prema dolje, a ispod se stavlja tava s limenom folijom.
Dok se slanina peče, masnoća se slijeva na limenu foliju ispod. Kada je slanina pečena, meso se lako može skinuti s ražnja i ubaciti u kruh za savršen sendvič, kako piše The Sun.
@rightguysreview #foryoupage #foryou #fyp #healthyrecipes #healthy #rightguysaldireviews #viral #alditiktok #aldi #cook #food #foodie #breakfast much better #foodhack ♬ original sound - RIGHT GUYS
Video je pogledan puno puta, a korisnici Tik Toka u komentarima su pohvalili čovjeka za ovaj domišljati kulinarski trik.
- Pokušat ću ovo sljedeći put - napisao je jedan korisnik.
- Ovo izgleda odlično, dobra ideja - komentirao je drugi.
Naravno, bilo je i onih koji nisu baš bili oduševljeni ovim savjetom, a neki su rekli i da je to što je curilo iz slanine možda samo voda.
- To je slanina, mora biti masna. Ako ćete ju već i jesti onda ju jedite kako treba - dodao je jedan čovjek.
Pizza je zdraviji doručak od pahuljica!