Dosadna institucija

U braku najčešće nedostaje razgovora i romantike

aniston
09.05.2011.
u 08:00

Istraživanje pokazuje da postoji čak 70 načina na koji dosada može potpuno uništiti brak

Vjerovali ili ne, postoji čak 70 načina na koji dosada može potpuno uništiti brak, a interes češće gube žene od muškaraca, prenosi portal Yahoo.com. 

U istraživanju Sveučilišta Winnipeg u Kanadi sudjelovalo je 88 parova, od kojih je jedan u braku 36 godina, a upitani su o svojim vezama te su ponudili čak 70 različitih opisa dosade. Najčešće su birani odgovori da je brak dosadan i suhoparan, da nedostaje zabave, da ima premalo razgovora i romantike te da je brak poput posla ili zadatka.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
karambita
13:33 09.05.2011.

Vidi ovo....u braku nedostaje razgovora.....pa moja Semsa kad otvori usta, ni vrag je ne moze zaustaviti....melje kao navita....kakva dosada...uf, milina

Avatar cesare
cesare
21:21 09.05.2011.

razgovara kazes, hmmm, pa moram poceti pricati jer stvarno ne mogu vise da sexam i slusam.

OB
-obrisani-
03:38 10.05.2011.

Istrazivanje sa sveucilista u Kanadi!!!!!!!! Pa koji je to brak u Kanadi uspio kada se zna da se ispraznjeni i iz***** Kanadjani zenu ili udavaju van Kanade. Nemamo li mi jedni nasu Hrvaticu koja pokusava zbariti Kanadjane svojom laznom tradicionalnoscu, vjerodostojnoscu, iskrenoscu i orginalnoscu. Izgleda kao je pocelo da se nasa lazna braniteljica i lazni Hrvatski domoljub nece nikada udati, pa ni za ispraznjenog ili iz****** Kanadjanina kako ih je zvala, a danas vapi za njima. Tko zna, mozda je zagrebcanka, zagorka ili slavonka. Samo mozda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije