Pismo Deidre

'U krevetu ne mogu izdržati više od jedne minute i bojim se da će me djevojka ostaviti!'

Shutterstock
27.03.2021.
u 20:45

Sad imam 30 godina i čak i kad masturbiram, gotovo je za manje od pet minuta, požalio se muškarac terapeutkinji i stručnjakinji za ljubavne odnose Deidre Sanders

Imao sam već 28 godina kada sam napokon imao spolni odnos sa svojom djevojkom, a već smo tri mjeseca bili skupa - napisao je anonimni muškarac u pismu terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

Taj je prvi seks, kaže, trajao 'jedva 60 sekundi', pa ga je bilo sram uopće pokušati ponovno i na kraju su prekinuli.

- Sad imam 30 godina i imam novu djevojku ali sve je isto; čak i kad masturbiram, gotovo je za manje od pet minuta - požalio se on terapeutkinji i rekao kako 'ne zna što da radi jer je u dobroj vezi, a boji se da će se raspasti zbog lošeg seksa', odnosno zbog njegovog problema.

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

1/5

- Prvi seks gotovo nikad nije najbolji - odgovorila mu je Deidre i objasnila kako ni on ni njegova partnerica još vjerojatno ni ne znaju što u krevetu vole, a što ne, pa će prvo to morati zajedno otkriti.

Osim toga, kaže Deidre, strah i tjeskoba koje osjeća jer je opterećen svojim problem djeluju na njegovu izvedbu u krevetu, pa ni ne može biti dobar dok se toga ne riješi.

- Nema veze koliko će idući put seks trajati i nemojte se s tim uopće zamarati, već se koncentrirajte na to da uživate u pokušajima - poručila mu je Deidre, a ako ni nakon nekog vremena ništa ne bude bolje, savjetuje mu i razgovor sa seksologom ili psihoterapeutom.

- Vaš problem nije neuobičajen i isto se događa mnogim muškarcima - ohrabrila ga je.

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

Komentara 4

MO
montello
18:26 28.03.2021.

prebrz je

Avatar doog_kool
doog_kool
07:55 28.03.2021.

Kolumnisticki manifest

GA
greko.avenger
21:31 27.03.2021.

Nemoj ga izvadit pa te nece ostavit 🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije