Modna scena

U Zagrebu će gostovati i dizajner koji odijeva Lady Gagu

lady gaga
Pixell
07.06.2010.
u 12:48

Beogradski dizajner Marko Mitanovski (29) prvi će se put predstaviti hrvatskoj publici na Draft Fashion Weeku Zagreb.

Beogradski dizajner Marko Mitanovski (29) prvi će se put predstaviti  hrvatskoj publici na Draft Fashion Weeku Zagreb. Široj javnosti postao je poznat nakon što je njegovu kolekciju primijetila Lady Gaga i pojavila se u njegovim kreacijama u jednom od brojnih editorijala koje u posljednje vrijeme snima.

Prvi se put predstavio na beogradskom tjednu mode prije godinu i pol i otad njegova karijera grabi veliki koracima naprijed.

Naime, nakon što je izabran na natječaju britanskog Voguea i time dobio priliku za predstavljanje na londonskom tjednu mode, godinu dana nakon predstavljanja na beogradskom tjednu mode, Marko se predstavio i na onome u Londonu.

Tada mu se na reviji pridružila i rođena Zagrepčanka Nina Butkovich-Budden koja već dugi niz godina živi u Londonu i koja je osmislila i bila zadužena za fantastične frizure u obliku jelenjih rogova od umjetne kose koje su također privukle veliku pozornost svjetskih medija. U Zagrebu će Mitanovski na Dreft Fashion Weeku pokazati novu kolekciju.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:12 07.06.2010.

:-)

JU
jumae
16:01 13.07.2010.

Opet krivi podaci prezentiranu u clanku VL. Vrlo malo ljudi eksponiranih u show-biz-u se \"odijevaju\" sami jer za to nisu niti sposobni niti imaju vremena. Za to su zaduzeni porefesionalni stilisti koji kreiraju i brinu se za odredjeni \"fashion look\" koji reprezentira doticna osoba. U slucaju Lady Gaga-e to je Nicola Formichetti koji je zasluzan za odabir vecinu njenih spektakularnih look-ova na turneji, spotovima i u editorijalu. Marku Mitanovskom zelim puno srece no vrlo je ne-vjerojatno da je njegove dizajne primijetila Lady Gaga vec je vise vjerojatno da ga je primjetio jedan od stilista ili fashion editor iz nekog od modnog casopisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije