ljetni recept

Ukusno i pristupačno: Zapečeni ravioli u umaku od rajčice za 50 kuna

Zapečeni ravioli s rajčicom
Foto: Aurelia
16.07.2014.
u 15:37

Priprema jela traje 45 minuta, porcija ima 540 kcal, a jelo će vas stajati 50 kuna

SASTOJCI:

1 paket raviola s ovčjim sirom Aurelia, maslinovo ulje, luk, češnjak, origano, sušene rajčice, šećer, mozzarella, sir ribanac, sol, papar

PRIPREMA:

Luk i češnjak pirjajte na maslinovu ulju. Dodajte rajčicu, začinite i pospite origanom. Kad zakuha, lagano zašećerite i ostavite da se krčka još 20 minuta. Raviole skuhajte prema uputama na pakiranju.

Ocijedite i pomiješajte s umakom u vatrostalnoj posudi. Mozzarellu i sir ribanac pospite po raviolima. Pecite oko 20 minuta na 240ºC.

>>Ručak za 50 kuna: Vegetarijanski zalogaj od jaja i avokada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije