SVEČANOST U HOTELU "OPERA"

Večeras dodjela Večernjakovih ruža

11.02.2002.
u 00:00

- Recite, bismo li i mi mogli doći na dodjelu vaših Večernjakovih ruža? Znate, to bi nas doista veselilo! - riječi su to naših vjernih čitatelja koje smo posljednjih dana, na naše veliko veselje, čuli stotinjak puta.

Večeras će se u zagrebačkom hotelu Opera na proglašenju dobitnika tradicionalnih Večernjakovih ruža za prošlogodišnji rad na televiziji, radiju, kazalištu, filmu i glazbi, uz još nepoznate dobitnike, okupiti najjača imena upravo iz tih područja. Stoga je sasvim razumljivo zanimanje odanih Večernjakovih čitatelja, i starijih i mlađih, da tu svečanu večer podijele sa svima nama.

Da bismo smanjili napetost, dio junaka, odnoso dobitnika Virtualne ruže, već smo otkrili. Da podsjetimo, prema vašim internetskim glasovima u prošloj su vas godini, svatko u svojoj kategoriji, najviše oduševili: Irina Čulinović i Saša Ćeramilac (radio), Barbara Kolar i Denis Latin (televizija), Matija Prskalo i Rade Šerbedžija (gluma), Severina, Gibonni i skupina Colonia (glazba) te "Blagajnica hoće ići na more" (film).

No, tko su dobitnici pravih ili klasičnih Ruža, koje će u njihove ruke stići zahvaljujući glasovima Večernjakovih čitatelja, pristiglih na dopisnicama, do večeras je tajna. Čar je upravo u tome što će tek večeras, u Kristalnoj dvorani hotela Opera, pred brojnim gostima biti objavljena imena najboljih.

Do tada ćemo u večerašnju feštu zaviriti samo onoliko koliko je potrebno da se adrenalin počne buditi, a otkrit ćemo vam dio scenarija večerašnjeg događanja, čiji će voditelj biti popularni, omiljeni i glamurozni televizijski autor Siniša Svilan. Dobitnike nagrada i sve nominirane predstavit će Indira Vladić-Mujkić, Anđa Marić, Barbara Kolar, Siniša Cmrk, Ivana Banfić, Zlatko Turkalj, Matija Prskalo, Nenad Cvetko, Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Vesna Pisarović, Goran Karan, Marija Štrajh, Aleksandar Stanković, Rene Bitorajac, Nikša Kušelj, Bojana Gregorić, Davor Gobac, Joško Lokas i glavna urednica Večernjeg lista Ružica Cigler.

A za sjajan glazbeni štimung večeras će sve od sebe dati skupina Colonia, Oliver Dragojević, Ivana Banfić, Goran Karan i Severina.

Svima koji večeras neće biti s nama već sutra ćemo otkriti imena laureata, a prekosutra ćemo u velikoj reportaži pokušati dočarati ozračje s dodjele osmih Večernjakovih ruža. Dobitnicima nagrada riječ ćemo dati u večernjakovu Ekranu u petak 15. veljače, a snimku događaja emitirat će Nova TV u nedjelju u 20.10 sati.

Marijana Marinović i Božena Matijević

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije