Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potiče 'body positivity'

Zarađuje više od 9 tisuća dolara mjesečno prodajući svoje dlačice: 'Ovaj posao ima i svoju lošu stranu'

Fenella Fox
24.10.2023.
u 11:30

Fox je u industriji za odrasle od svoje 18. godine i sada tvrdi da zarađuje 9500 dolara mjesečno kroz kombinaciju platformi društvenih medija, na kojima ima više od milijun pratitelja.

30-godišnjakinja koja je zaradila blizu milijun dolara zahvaljujući dlakama ispod pazuha otkrila je da njezin uspjeh na društvenim mrežama ima svoju cijenu. Fenella Fox iz Ujedinjenog Kraljevstva postala je viralna ranije ove godine nakon što je razvila 'digitalnu vrtoglavicu' jer je provodila do 14 sati dnevno na svom telefonu, prenosi New York Post.

Fox je u industriji za odrasle od svoje 18. godine i sada tvrdi da zarađuje 9500 dolara mjesečno kroz kombinaciju platformi društvenih medija, na kojima ima više od milijun pratitelja. Rekla je da je počela objavljivati ​​slike svojih dlačica na internetu prije sedam godina nakon što je postala frustrirana standardima ljepote koji se postavljaju ženama.

VEZANI ČLANCI:

Htjela je da dlake na tijelu - posebno dlake ispod pazuha - vide u modeling tvrtkama pa je odlučila prikazati svoje na nov način. Fox je primijetila da postoji trend žena koje poziraju u bikinijima na plaži i na vrhovima planina, pa je rekreirala ove slike. 'Prestala sam se šminkati, prestala sam oblikovati kosu, prestala sam se brijati i pustila sam svoje tijelo da radi ono što je prirodno', rekla je.

'Puno sam pričala o tome na internetu i ubrzo sam postala poznat kao 'body positive influencer'. Mislim da u to vrijeme nije bilo puno onih koji su radili ono što sam ja radila, pa sam se stvarno istaknula i bilo je zapravo jako zastrašujuće', dodaje. Rekla je da je stvaranje tih slika bilo jedno od 'najboljih razdoblja u njezinom životu', ali je reakcija na njezin rad bila uglavnom negativna.

VEZANI ČLANCI:

Fox je rekla da se borila protiv normi i da su ljudi bili ugroženi time jer je portretirala drugačiju verziju onoga kako seksi može izgledati. Njezina smjelost nije ostala bez posljedica. Rekla je da je, unatoč svojoj online osobi, prilično sramežljiva kada su u pitanju seks i spojevi. Dodala je i da se uznemiri u društvu muškaraca i da samo ima hrabrosti da se poljubi dva puta godišnje. Priznala je da je bila napadnuta na internetu i osobno, zbog čega je patila od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Tušira se dva puta tjedno i šokirana je reakcijama na svoje higijenske navike: 'Zar se svi tuširaju češće nego ja?!'

 

Komentara 1

PR
pritiskovic
12:44 24.10.2023.

I to dakako gurate kao uzor hrvatskom mladom naraštaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije