Zaljubite se

Zaštekalo vam je u vezi? Evo kako vratiti 'stari šarm'

par
Foto: Thinkstock
1/2
02.04.2014.
u 07:31

Ukoliko ste primjetili da vaš seksualni život nije isti kao na početku veze, vrijeme je da poduzmete nešto.

Prije svega ljubite se, jer je ljubljenje intimna stvar koja će vam pomoći da održite vezu i vratite u nju staru romantiku s početka.

Svaku noć odvojite pola sata kada ćete vas dvoje biti sami. Veza može opstati samo ukoliko provodite vrijeme zajedno. Ukoliko ste primjetili da vaš seksualni život nije isti kao na početku veze, vrijeme je da poduzmete nešto. Recite svom partneru da vam je potreban, ali ga nemojte početi gušiti. Zamolite ga samo da neko vrijeme posveti samo vama.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Natjerajte svog partnera da razgovara s vama i da vas sluša dok vi pričate. Iako on smatra da je šutnja potrebnija uvjerite ga u suprotno. Recite svom partneru da vas mora cijeniti. Recite nešto lijepo o sebi i neka vam on to potvrdi. Ukoliko imate djecu uključite i vašeg partnera u njihov odgoj.

Djeca trebaju vidjeti da ste vi s njime u dobrom odnosu.

>>Tri pogreške koje vode prema razvodu braka

>>Evo zašto varaju i oni koji su u sretnim vezama i brakovima

Komentara 1

VU
vujacka
18:52 03.04.2014.

to sve vrijedi ako uistinu partner to i želi , suprug , dečko , nevažno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije