možete se opustiti

Želite tiho voditi ljubav? S ovih nekoliko seks poza ne trebate se bojati da će vam krevet škripati!

Shutterstock
29.12.2022.
u 20:32

Osim što možete zvukove minimalizirati dekama i jastucima, ili ručnikom na prorezu vrata, ove poze zahtijevaju najmanje fizičkog pokretanja što će utjecati na glasnoću

Kada se partneri nađu u prepunoj obiteljskoj kući, što se najčešće događa za blagdane, a ulovi ih želja za intimnošću, nije lako odlučiti ima li smisla riskirati sa škripavim krevetima dok netko spava u sobi odmah pored. Srećom, postoji pet seks poza s kojima možete strastveno voditi ljubav bez stvaranja bespotrebne buke. Osim što možete zvukove minimalizirati dekama i jastucima, ili ručnikom na prorezu vrata, ove poze zahtijevaju najmanje fizičkog pokretanja što će utjecati na glasnoću, piše Glamour

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet!

1/6

1. Stojeći seks

Možda ćete trebati pripaziti tko spava s druge strane zida vaše spavaće sobe, ali stojeći seks smanjuje mogućnost stvaranja buke s različitim komadima namještaja. Ovo je također dobra opcija ako se odlučite na vođenje ljubavi u tuš kabini, gdje su zvukovi zbog vode još prigušeniji.

2. Sporiji pseći položaj

Ovo je baš kao tradicionalna pseća poza, ali puno sporija, kako bi se smanjili glasni zvukovi. Uključuje jednu osobu sagnutu, a drugu, koja obavlja ostatak posla, iza. 

3. 69

Oralni seks uključuje manje 'unutra-van' pokreta, tako da su manje šanse da ćete pomicati neke objekte ispod sebe, poput kreveta ili kauča. Uz to, najtiša je varijanta i dobra prilika da se dodatno upoznate s partnerovim tijelom.

4. Poza žlica

Riječ je o pozi u kojoj partneri leže vrlo blizu jedno drugome, dok jedna osoba grli drugu s leđa, pa nije potrebno mnogo kretanja. Iako ste time eliminirali škripanje, trebate se još fokusirati da uzdasi ostanu pod kontrolom i ne preglasni.

5. Misionarska

Misionarski seksualni položaj je vrlo čest položaj, ali također vrlo učinkovit u tome da ostanete što tiši. Velik dio kontrole daje se partneru na vrhu, a tempo se može usporiti po želji.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
21:38 29.12.2022.

Dzaba, kad joj ne mogu zacepiti usta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije