poslovna afera

Žena ispričala: 'Moj suprug napreduje na poslu samo zato što spavam s njegovim šefom'

shutterstock
03.11.2021.
u 21:40

Ne spava s njegovim šefom kako bi joj suprug napredovao, već kako bi više vremena bio na poslu, a ona imala više vremena za aferu.

Jedna žena zaprepastila je internet priznavši kako njezin suprug stalno dobiva promaknuće na poslu jer ona spava s njegovim šefom i oni žele provoditi više vremena zajedno. Svoju tajnu je priznala na Twitter računu, Fesshole, koji potiče ljude da anonimno priznaju svoje grijehe, kako prenosi The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Većina ljudi želi da im partner napreduje na poslu - bolje je za buduće prilike, obično dolazi s više novca i daje dodatni osjećaj sigurnosti. No, ova žena šokirala je otkrivši točno zašto je toliko uzbuđena pri pomisli da njezin suprug dobije još jedno promaknuće.

"Moj muž je dobio nekoliko unapređenja na poslu i misli da je to zato što ih je zaslužio. No, ja spavam s njegovim šefom nekoliko godina. Njegova unapređenja znače duže sate na poslu kako bih mogla nastaviti imati seks s njegovim šefom", objasnila je.

Mnogi korisnici društvenih mreža bili su šokirani njezinim priznanjem. "Zvučiš kao dobra djevojka", našalio se jedan korisnik, dok je drugi sarkastično dodao: "Najbolja supruga ikad."

[DOBRE VIJESTI] Što vam se lijepo dogodilo u zadnje vrijeme? "Upoznao sam divne ljude. Bitno je da imaš neku povezanost s ljudima, to je ljepota..."

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
12:51 05.11.2021.

i ona se time hvali

VI
vidum
08:12 04.11.2021.

Ne bi me začudilo da dobije nagradu za poduzetnicu godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije