dobro je znati

Znate li kako prepoznati patlidžan koji nije gorak? Evo savjeta

Patlidžan
Foto: Thinkstock
1/2
17.04.2015.
u 13:31

Kora bi trebala sjajna i čvrsta, bez smeđih mrlja i rupica

Ključna stvar kod kupnje patlidžana njegova je svježina.

Na ovaj način izbjegnite gorak okus koji ovo povrće često zna imati.

Odaberite lagane, srednje velike komade koji sadrže manje sjemenki jer upravo su sjemenke "krive" za gorčinu patlidžana.

Kora bi trebala sjajna i čvrsta, bez smeđih mrlja i rupica.

>>Ukusan je prilog jelu, ali ovo o blitvi će vas iznenaditi

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
08:48 18.04.2015.

Odaberite onaj koji ima manje sjemenki... Jel to piše na deklaraciji, koliko komada sjemenki je u patlidžanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije