DOBILI PSG 2:0

Mourinhu zamjene donijele polufinale Lige prvaka

Chelsea - PSG
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
08.04.2014.
u 22:58

Chelsea je do velikog slavlja i polufinala Lige prvaka stigao golovima Schürrlea u 32. minuti te Baa u 87. minuti.

To može biti posebna noć za nas, rekao je trener Chelseaja Jose Mourinho uoči uzvratne utakmice protiv PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka. I ispala je to posebna noć na Stamford Bridgeu, jer je Chelsea pobijedio sa 2:0 i tako anulirao prednost Parižana od 3:1 iz prve utakmice te je zbog gola u gostima prošao dalje.

A Mourinha su spasili igrači koji su ušli s klupe. U 18. minuti Stamford Bridge je utihnuo kada je zbog ozljede igru napustio Eden Hazard, međutim samo 14 minuta kasnije, upravo je Hazardova zamjena, Andre Schürrle, iskoristio neopreznost u obrani PSG-a i udarcem sa deset metara donio vodstvo Chelseaju.

Sa 1:0 se otišlo na odmor, a veliku priliku za povećanje vodstva domaćina u 52. minuti imao je Schürrle, samo što je ovog puta njegov udarac zaustavila greda.

Foto: Reuters (Ilustracija)

PSG se uglavnom oslonio na kontre, a iz jedne takve u 77. minuti zamalo su izjednačili, međutim Cavani je iz sjajne prilike pucao pokraj gola.

I onad je stigla kazna, igrala se 88. minuta kada je Demba Ba izbjegao pažnji obrane PSG-a i udarcem sa pet metara zabio za veliko slavlje na Stamford Bridgeu i plasman u polufinale Lige prvaka.

>> Real se provukao u polufinale Lige prvaka! Borussia 'muški pala'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Melankolija
Melankolija
10:08 09.04.2014.

Strasna utakmica. Chelsea je bila bolja u svakom pogledu i zasluzeno otisla dalje. Mislim da su David Luiz i Ivanovic odigrali jako dobro, a Ivanovic mozda i utakmicu zivota. Interesantno je da je Oscar dobio dobre, cak i bolje ocjene od njih dvojice, iako ja mislim da nije bio nesto posebno. Willian je radio kao mali crv, ali mislim da se cesto izgubi i da nema ideje. Shurrle je bio jako aktivan i bilo ga je svugdje, ali nisam siguran da uvjek ima neki plan. John Terry i Gary Cahill su bili standardno dobri i mozda su u ovom trenutku najjaci obrambeni par u Premier League? César Azpilicueta igra vec dugo na visokom nivou i nadam se da ce izboriti mjesto u Spanjolskom timu za WM u Brazilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije