Ljetni provod

Redondo napravio spektakl na zatvaranju Revelin festivala!

revenin redomondo
Foto: Promo foto
1/12
20.07.2015.
u 11:16

Blago bi sinoćnji party bilo definirati kao dobru ljetnu zabavu

Revelin festival 2015. završen je spektakularnim nastupom nizozemskog dua Redondo. Blago bi sinoćnji party bilo definirati kao dobru ljetnu zabavu.

Naime, ovih dana pred ulazima u klub stvaraju se redovi, a strani turisti redovito dolaze s pitanjem je li to taj poznati Revelin. Posjećenost Revelin festivala još je jedan kompliment dubrovačkom klubu, a da se ne spava na staroj slavi, dokaz je i program do kraja ljeta. Između ostalih dolaze još Firebeatz, Crazyibiza, Don Diablo, Fedde Le Grand, Paul Van Dyk i mnogi drugi.

Kako je bilo na zatvaranju Revelin festivala 2015., pogledajte u galeriji!

 

>>DJ Julian Jordan protresao klub Revelin

>>Dubrovnik u znaku Revelin festivala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije