ODMOR Mira Vlahović, primadona HNK, u Dubrovniku uživa s partnerom Bosiljkom Mišetićem

Ljubav na Stradunu

inv-stradun-txt.jpg
import
17.08.2006.
u 16:50

Kada ste s voljenom osobom, svuda vam je lijepo ma gdje bili na odmoru. Mi smo ovo ljeto dio svog godišnjeg proveli u Dubrovniku, gdje sam s dragim uživala u predstavama, koncertima i nastupima svjetskih zvijezda kaže Mira Vlahović, primadona Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, koja odmor provodi zajedno s partnerom Bosiljkom Mišetićem, odvjetnikom i nekadašnjim HDZ-ovim dužnosnikom. Njegova kuća u središtu grada na idealnoj je poziciji: laganom šetnjom stižu do Straduna, blizu im je omiljeni kafić, baš kao i brojni restorani koje posjećuju u društvu prijatelja. A nakon kupanja i sunčanja, Mira i Bosiljko navečer se najradije opuštaju uz bogatu kulturnu ponudu grada.

Odgledali smo predstavu Ondine, slušali koncert nizozemske pjevačice u Kneževu dvoru, a tu je još mnogo kulturnih događaja koji se svakodnevno nude kaže operna prvakinja čije je srce prije dvije godine osvojio šarmantni Bosiljko. Otad su nerazdvojni, a trenutke zajedničkog odmora dijelom provode i u Grabovniku, u Hercegovini. U Bosiljkovo rodno mjesto, ističe Mira, ponovno će ovih dana, a potom će se vratiti u grad pod Srđem. Zatim slijede obveze u matičnom kazalištu.

Premda ovog časa ne znam u kojim ću projektima sudjelovati, sigurna sam da ćemo u novoj sezoni imati novih predstava. I dalje ću sigurno pjevati Traviatu, a za ostalo ćemo vidjeti objašnjava Mira, koja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri otpjevala niz zapaženih uloga. Premda je u nekoliko navrata isticala kako joj je u životu karijera na prvom mjestu, u posljednje dvije godine, čini se, promijenila je mišljenje. Zajednički prijatelji zaljubljenog para kažu da su Mira i Bosiljko stvoreni jedno za drugo te da ih svadbena zvona uopće ne bi iznenadila.

Želite prijaviti greške?