17.08.2011. u 12:00

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, volio se kao predsjednik hvaliti kako sam plaća svoja ljetovanja u državnoj rezidenciji na Hvaru.

Hvarska inflacija
Nakon odlaska s Pantovčaka, međutim, prestao je odlaziti u tzv. Bakarićevu vilu premda mu je Vlada odobrila da i dalje ljetuje u rezidenciji, uz plaćanje 14 tisuća kuna. Naoko, ništa se nije promijenilo, ali Mesić odjednom ne želi ljetovati u rezidenciji na Hvaru, već odsjeda kod hvarskih prijatelja. Vjerojatno mu Vlada nije htjela dati “predsjednički popust” na korištenje vile.

Punim jedrima u Sabor: Kerum na izbornu listu stavlja sina svog skipera
Željko Kerum kreće u kampanju za parlamentarne izbore, a na listu će, osim članova uže obitelji, staviti i nova lica – Dražena Delića, rođaka Fani Horvat, i Aleksa Kvarantana, sina svog skipera.

Halo kume: Barišićevo kumče palo sa 600 stolnjaka
Mladen Barišić, bivši šef Carine i rizničar HDZ-a, osumnjičen za milijunske malverzacije, može samo tužno gledati svoje kumče Renata I., koji je uhapšen na graničnom prijelazu Harmica. Renato I., po zanimanju carinik kojem je Barišić krsni kum, “pao” je dok je švercao 600 stolnjaka za kineske veletrgovce čiju je robu često carinio. Jutarnji piše da mu to nije prvi slučaj krijumčarenja, ali je prvi u kojem mu kum ne može pomoći.

Priče iz WC-a: Polančec prozvao heroje zahodske političke scene
Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade, u opširnom razgovoru za Nacional izrazio je veliko razočaranje kolektivnom amnezijom kolega iz Predsjedništva HDZ-a. “Ispada da sam ja bio u nekoj privatnoj vladi u kojoj oni nisu sudjelovali i donosili odluke. Očito im je njihova politička karijera i vlastita guzica važnija od bilo čega drugoga”, elaborira Polančec i dodaje da se, dok je bio u pritvoru, njegovoj “mami javio samo Dado Milinović”.

Još je nekoliko HDZ-ovaca Polančec pohvalio kako su “trčali” za njim “u WC da mi stisnu ruku”, ali na žalost, nismo doznali puna imena tih heroja zahodske političke scene.

Komentara 6

SO
Somelier
13:56 17.08.2011.

Sramota admine kakav komentar brišeš. Polančec se je sa Nobilom i Liničem udružio u \"zločinački poduhvat\" jer je jadan, a ove lopuže su ga uhvatile u \"pravome momentu\".

GR
grabice
14:15 17.08.2011.

Kako će sad jadni meske koji je na minimalcu ljetovati? Ma ima on bogatih frendova i \"kumova\" koji su se obogatili uz njegovu pomoć. A u krajnjem slučaju uvijek može na briune za sedam kuna.

PG
praseca gripa
22:47 17.08.2011.

Pitanje: Je li Jurkovic ujedno i brisac? Je li nesto u rodu Stipanu Mesicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?