LJETO POZNATIH Mirna Maras, voditeljica Nove TV, s dečkom se odmarala na Santoriniju

Mirna & Mario: Delirij nakon zalaska sunca

mnm-txt.jpg
import
27.08.2006.
u 18:11

Tjedan dana odmora na Santoriniju, jednom od najljepših grčkih otoka, Mirna Maras i Mario Valentić proveli su upravo onako kako su planirali - romantično i bezbrižno. Voditeljica vremenske prognoze na Novoj TV i njezin dečko, koji se proslavio ulogom Borne u RTL-ovoj sapunici “Zabranjena ljubav”, smjestili su se u hotelu “Venus”, u malom turističkom mjestu Kamari, gdje su tijekom kolovoza proslavili i svoju prvu godišnjicu veze. No, nagađanja o zarukama uz najljepši zalazak sunca na Mediteranu 27-godišnja Mirna nije htjela komentirati.

– Zasad ne želim o tome pričati, ali ubrzo će se sve znati – sa zagonetnim je osmijehom dodala Mirna. Ali zato nam je spremno otkrila kako su ona i njezin dragi uživali u Grčkoj hrani, prirodnim ljepotama i tirkiznom moru koje je, kaže, unatoč crnom vulkanskom pijesku na plažama besprijekorno čisto.

– Iznajmili smo skuter i uspjeli obići cijeli otok. Ljudi su doista srdačni i ljubazni. Sve što smo vidjeli totalno nas je oduševilo. Odmarali smo se, kupali i sunčali, a večernje smo provode izbjegavali, premda mjesta na kojima se možete dobro provesti ima na svakom koraku – govori Mirna. Svoj prvi boravak u Grčkoj Mirna će doista dugo pamtiti, baš kao i spektakularni zalazak sunca koji je doživjela na tome otoku. Grci su, dodaje, i od toga uspjeli napraviti turističku atrakciju, no to je nešto što doista treba vidjeti.

– Bili smo zajedno sa stotinama ljudi, a nakon zalaska prolomio se pljesak, pa uzvici oduševljenja. Potom je nastao pravi delirij. A onda su se svi zaputili prema gradu i u jednom se trenutku stvorila ogromna gužva – priča atraktivna plavuša, koja će ovih dana ponovno na odmor. Posljednjih nekoliko dana ljeta Mirna će provesti u Solinama na otoku Mljetu, gdje je čeka njezin godinu dana mlađi dečko.

– Mario je tamo već neko vrijeme, a ja odlazim samo na tri dana. Nadam se samo da će nas vrijeme dobro poslužiti – dodaje Mirna.

Želite prijaviti greške?