'ISPRIČAVAM SE'

Vršajević suspendiran četiri utakmice i mora platiti 10.000 kuna

Avdija Vršajević
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
15.04.2015.
u 16:45

– Žao mi je zbog kazne. Ispričavam se suigračima jer neću biti u prilici pomoći im u teškim utakmicama koje slijede – kazao je Vršajević

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević kaznio je desnog beka Hajduka Avdiju Vršajevića sa četiri utakmice zabrane igranja te 10.000 kuna zbog incidenta na utakmici s Istrom.

BiH reprezentativac je vrijeđao suca Marija Zebeca te se pokušao fizički obračunati, ali ga je u tome spriječio kapetan Mario Maloča.

– Žao mi je zbog kazne. Ispričavam se suigračima jer neću biti u prilici pomoći im u teškim utakmicama koje slijede – kazao je Vršajević.

Vršajević tako neće moći igrati u tri utakmice prvenstva (Rijeka 18.4., Slaven B. 26.4. i Lokomotiva 29.4.) te uzvratu polufinala kupa (Split 22.4.).

Hajduk, Split i Zadar kažnjeni su sa po 5.000 kuna zbog nesportskog ponašanja momčadi u 28. kolu. Slaven Belupo zaradio je kaznu od 5.000, a Dinamo od 10.000 jer je susret u Koprivnici tri puta prekidan zbog bakljade gostujućih navijača.

>> Nogomet je slika države! Njime vladaju licemjeri koji su se obogatili

Komentara 4

PE
pessimus
19:28 15.04.2015.

naletio vlajčeviću kao kec na jedanaest. to mu je uljepšalo dan. samo mora biti svjestan da je i on u paketu s onima koji će uskoro letjeti iz hrvatskog nogometa.

BS
BBB-St
18:43 15.04.2015.

To Avdija nabija sebi cijenu jer takve igrace danas traze😂😂😂😂

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
22:01 15.04.2015.

Vršajević se ponašao kao pravi hrvat i čudi me da nije vikao da je spreman za dom dok je odlazio sa terena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije