DOBAR NASTUP

Halilović asistirao Suarezu za prvi pogodak u dresu Barcelone

Luis Suarez
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.09.2014.
u 18:28

Urugvajac nema pravo igrati u službenim utakmicama zbog odrađivanja suspenzije, ali je u prijateljskoj iskoristio priliku i zabio dva gola u pobjedi 6:0.

Nogometaši Barcelone B odigrali su prijateljsku utakmicu protiv U-19 reprezentacije Indonezije i slavili sa 6:0, a dva je pogotka zabio Luis Suarez, jedan nakon asistencije Alena Halilovića.

Urugvajac nema pravo igrati u službenim utakmicama zbog odrađivanja suspenzije, ali je u prijateljskoj iskoristio priliku i zabio svoj prvijenac za Barcu u 12. minuti na asistenciju Halilovića.

Hrvatski reprezentativac igrao je od prve minute.

>> Alen Halilović danas igra s Luisom Suarezom

Komentara 1

BI
billynik
23:40 24.09.2014.

Zar je Halilović nekom asistirao, vjerojatno mu to nije bila namjera nego mu je lopta pobjegla. Ja sebičnijeg lika nisam vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije