PROIGRAVAO, ASISTIRAO...

Pogledajte najbolje poteze Luke Modrića i kako je 'biciklom' izbacio protivnika

Luka Modrić
Printscreen Youtube
05.04.2015.
u 18:26

Osim asistencije za končani rezultat, Luka je diktirao igru kraljevskog kluba. U svom je stilu proigravao suigrače, u nekoliko je navrata stigao pomoći i obrani, a sjajan potez imao je pred kraj utakmice

- Luka Modrić bio je naša ključna figura u tranziciji lopte - rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti nakon više nego uvjerljive pobjede protiv Grenade (9:1) što dovoljno govori o tome kakvu je utakmicu odigrao.

Hrvatski veznjak nije se upisao strijelce, no još je jednom pokazao da je motor Reala. Osim asistencije za končani rezultat, diktirao je igru kraljevskog kluba. U svom je stilu proigravao suigrače, u nekoliko je navrata stigao pomoći i obrani, a sjajan potez imao je pred kraj utakmice kada je biciklom izbacio protivnika. Njegove najbolje poteze pogledajte u priloženom videu (bicikl je od 3:58 minuta).

>> Real pobijedio 9:1, nevjerojatni Ronaldo zabio tri gola za osam minuta!

>> Ancelotti nakon velike pobjede posebno pohvalio Modrića: 'On je ključna figura'

Komentara 7

Avatar flame
flame
18:58 05.04.2015.

Genijalac, nogometni Dražen.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:04 06.04.2015.

ja ovdje vidim ono kaj i klinci u inter zaprešić rade na treningu

SV
sven222
13:35 06.04.2015.

e da je novinar i pogledao cijelu utakmicu možda bi i više znao...asistencija kod nabacivanja kornera ili slobodnog udarca ????????? e da si igrao ikada nogomet i znao bi da to nije asistencija!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije