Napušta Bayern

Pep: Sastanak s Rummeniggeom? Rekao je da ćemo razgovarati dan nakon Hannovera

Pep Guardiola
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
19.12.2015.
u 21:41

Pep Guardiola seli u City za 27 milijuna eura, zamijenit će ga Ancelotti

Potencijalni trenerski transferi danas su bili glavna priča. Pep Guardiola mučio je sve Bayernove navijače kada je nekoliko puta prolongirao obraćanje u kojem bi otkrio svoje planove ostaje li ili odlazi iz Bayerna. Na kraju je sve otkazao za sutra kada će sve obznaniti.

- Sastanak s Rummeniggeom? Pa rekao je da ćemo razgovarati dan nakon utakmice s Hannoverom. A razgovaramo svaki dan, u autobusu, na aerodromu, tajanstven je bio nakon utakmice s Hannoverom Pep Guardiola.

No, ako je suditi po izvješćima engleskih i njemačkih medija nikakvih tajni više nema. Pep odlazi u Manchester City za 27 milijuna eura, a njegovu funkciju će preuzeti Carlo Ancelotti za 15 milijuna.

>>Carlo Ancelotti preuzima Bayern, Pep Guardiola Manchester City!  

Komentara 1

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
08:02 20.12.2015.

Sve je već dogovoreno .......na mjesto Pepa dolazi naš Janez Kekec trenutno trener u Rijeci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije