Ana Đerek izgubila hrabrost

Amerikanci se zezaju: Hrvatica elegantno sletjela, stala u stav, te pozdravila suce i publiku!

Ana Đerek
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.08.2016.
u 12:03

Amerikanci su se našalili s našom najmlađom olimpijkom koje nije preskočila "kozlića", ali je zato na kraju skoka elegantno sletjela, stala u stav i pozdravila suce i publiku

Ana Đerek postala je tek druga Hrvatica koja je nastupila u gimnastici na Olimpijskim igrama od osamostaljenja, no neće po dobrome pamtiti svoj nastup u kvalifikacijama preskoka prije nekoliko dana.

Trema je učinila svoje i nastup joj je završio na jako loš način. Naime, Đerek je izgubila hrabrost i umjesto pripremljenih elemenata tek se lagano prebacila preko “kozlića”.

Amerikanci su se našalili s našom najmlađom olimpijkom koje nije preskočila "kozlića", ali je zato na kraju skoka elegantno sletjela, stala u stav te pozdravila suce i publiku!

Za takav skok je dobila ocjenu nula! Takva ocjena zaista se rijetko viđa, a velika je šteta za Anu jer samo da je protrčala sa strane kad je već bila nesigurna, dobila bi novu priliku...

>>Ruska plivačica Amerikanki: Pa hladni rat je gotov

Komentara 16

LU
ludivarazdinec
13:40 10.08.2016.

steta to se zove trema....a nek se sprdaju bu im za cas zal.......nedaj se......

Avatar think pink
think pink
14:29 10.08.2016.

baš lijep i elegantan skok...

TH
than
18:02 10.08.2016.

Zanimljiva trema nakon koje si nasmijesen i pozdravis suce, a onda places. Tu se dogodila nekakva blokada, a kakva, na onima strucnijima je da otkriju. Ili jednostavno nije bila koncentrirana i tko zna na sto je jos mislila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije