Dodijeljena priznanja

Ovo su najveći sportski brendovi u Hrvatskoj!

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.11.2014.
u 11:18

U Srbiji su priznanja dobili KK Partizan, Novak Đoković i Ana Ivanović, a kod Slovenije Peter Prevc, Tina Maze i NK Maribor.

Na SPORTO konferenciji u Portorožu dodijeljene su nagrade za najbolje brendove u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj. SPORTO i Mediana razvili su istraživanje kvalitete brenda prema osam elemenata - prepoznatljivosti, rezultatu, atraktivnosti imidža kluba, osobnosti, kvaliteti i kvantiteti javnih istupa, globalnom kontekstu i percepciji javnosti, a u Hrvatskoj su nagrade osvojili KHL Medveščak, koji je pobijedio u konkurenciji Dinama, Rijeke, Hajduka i VK Jug, a od sportaša Sandra Perković i Marin Čilić.

- Kad vas javnost drugu godinu zaredom proglasi za najbolji sportski brend i kada to uspijete postići u konkurenciji s velikim domaćim i regionalnim sportskim brendovima duge i bogate tradicije, onda znate da se trud i rad isplate. Svega ovog ne bi bilo bez naših partnera koji podržavaju ovaj klub i navijača zbog kojih ovaj klub živi i zato je ovo priznanje ne samo za klub, već za sve nas zajedno, rekao je Ranko Vukinić, Medveščakov direktor komunikacija.

U Srbiji su priznanja dobili KK Partizan, Novak Đoković i Ana Ivanović, a kod Slovenije Peter Prevc, Tina Maze i NK Maribor.

Komentara 2

Avatar marinerohr
marinerohr
11:35 21.11.2014.

A DAVOR SUKER je brend van konkurencije! :)

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:02 21.11.2014.

Šukeru nagrada za životno djelo na polju brendiranja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije